Szilasi László a Magyar Kerékpárosklub új elnöke

2012. december 08. 20:28

Rendkívüli tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Kerékpárosklub, ahol az új elnökségbe Halász Áront, Kürti Gábort, László Jánost, Szilasi Lászlót és Veszelovszki Zsoltot választották be. Az elnökség Szilasi Lászlót választotta elnöknek.

2012. december 08. 20:28

A 2012. december 8-án Budapesten, az Átrium Filmszínházban megtartott rendkívüli közgyűlésen a Magyar Kerékpárosklub új elnökséget és új elnököt választott. Az elnökség tagjai Halász ÁronKürti GáborLászló JánosSzilasi László és Veszelovszki Zsolt lettek. Az ötfős elnökség azonnal meg is választotta az új elnököt Szilasi László személyében.

Szilasi László a Bringamédia Kft. ügyvezetője és a Bringaexpo, valamint több biciklis tömegsport esemény főszervezője. Nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a szakmai tapasztalatait hasznosíthatja a klubban. (Szilasi László bemutatkozó anyaga itt olvasható.) Az új elnök a tényleges irányítást január végétől veszi át, addig László János, jelenlegi leköszönő elnök viszi a folyó ügyeket.

László János a jövőben kifejezetten a Kerékpárosklub szakmai érdekképviseleti munkájával kíván foglalkozni.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kükü
2012. december 12. 09:59
1600 tag az a 7.
Gumimaci
2012. december 12. 09:58
A Magyar Kerékpárosklub 7 fős tagsága megválasztotta az 5 fős elnökséget. Az ötfős elnökség azonnal meg is választotta az új elnököt Szilasi László személyében. A hatodik tag, nemgurul ernő továbbra is közlegény maradt. László János, jelenlegi leköszönő elnök tartalék elnök lesz.
atila68
2012. december 09. 16:13
Elsőre azt hittem megint összeállt a KFT zenekar (csak a létszám nem stimmelt).
Fakutya tizedes
2012. december 09. 13:54
Gittegylet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!