Határokon átnyúló kerékpáros turizmus

2012. február 11. 08:03

Győri egyetemi hallgatók kerékpáros témájú dolgozatait díjazták egy határtérségek fejlesztéséről szóló pályázaton.

2012. február 11. 08:03

A Széchenyi István Egyetem hallgatói is sikerrel szerepeltek az Arrabona Európai Területi Együttműködési Csoportosulás által kiírt pályázaton. A határtérségek innovatív fejlesztéséről szóló program célja, hogy a határokon átnyúló együttműködésben működjenek közre a Duna-völgy egyensúlyának megőrzésében és fenntartásában. A közös fejlesztésekbe, a stratégiák kidolgozásába és a projektek előkészítésébe bevonják a helyi fiatalokat is.

Danka Viktória építészmérnök hallgató 50 ezer Ft-os díjat nyert Határontú(l)ra kerékpáros programsorozat című dolgozatával. Bartók Gyöngyi építőmérnöki szakos hallgató Kerékpárút információs hálózatának fejlesztése Győr és kistérsége között című pályamunkáját 30 ezer Ft-tal jutalmazta a kiíró. A díjat a cég vezetője, Sárkány Péter adta át a Széchenyi István Egyetem két hallgatójának.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!