Cannavaro doppingolt

2009. október 09. 09:12

Fennakadt a doppingvizsgálaton Fabio Cannavaro. A Juventus világbajnok olasz védőjének szervezetében kortizont találtak, ami egy darázscsípés kezelésekor juthatott a szervezetébe.

2009. október 09. 09:12
A La Republica szerint Cannavaro szervezetében a tiltólistán szereplő kortizont találták meg a doppingvizsgálaton, amely valószínűleg egy antiallergén gyógyszerrel juthatott a védő szervezetébe, amit a focista feltehetőleg egy darázscsípés kezelésére használt.

Az olasz olimpiai bizottság, a CONI természetesen kivizsgálja az ügyet és meghallgatja Cannavarót is, akiről, ha bebizonyosodik, hogy nem hibázott, természetesen ott lehet a válogatott szerdai, Ciprus elleni meccsén, eltiltása miatt Írország ellen, szombaton nem léphetne pályára.

Doppingolt a Juve világbajnoka (pepsifoci)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!