Itt van Ridley Scott Napóleon-filmjének előzetese!

2023. július 10. 17:52

Főszerepben a zseniális Joaquin Phoenix-szel.

2023. július 10. 17:52
null

A felemelkedéstől a bukásig meséli el Napóleon történetét új filmeposzában Ridley Scott. A rendező veterán Joaquin Phoenix-szel a főszerepen mutatja be a francia katonából lett világhódító zsarnok életét. A Napóleon karácsony előtt kerülhet majd a mozikba.

 

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2023. július 26. 06:38
Zsarnok... Miféle kategorizálás ez? Ilyet csak egy idióta ír le.
Akitlosz
2023. július 11. 13:39
fogas paduc 2023. július 11. 09:19 Megváltoztatták a világot, örökre. A francia forradalom reformjai az egy szál naptárreform kivételével máig élnek, meghatározzák a mi mai életünket is. Méterben, grammban literben számolunk. Emberi jogok vannak, s európai kontinentális jogrend, amely a Côde Napoléonra épül. Jobb oldalon közlekedünk. Konzerveket eszünk. Megszűnt a nemesség. Ezeket mind a francia forradalom hozta létre és máig élő intézkedések. Tehát sokat, igen sokat ért el, amelyeket nem tudnak, de nem is akarnak visszacsinálni. Nemhogy Franciaországban nem, de máshol sem, Magyarországon sem.
Akitlosz
2023. július 11. 13:34
Mi ért a szerző az alatt, hogy zsarnok?
MyOp
2023. július 11. 09:23
Csak egy gond van. Köztudott, hogy Napoleon kifejezetten alacsony termetű volt. Ugyanez nem mondható el Phoenix-ről. A franciák már csináltak egy nagyszabású Napoleon filmet Christian Clavier alakításával. Ő legalább (növetileg is) illett a figurához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!