Elpusztította megmaradt Heinekenét a jobbikos politikus

2017. január 31. 13:08

Ne megigyuk, hanem öntsük ki a megmaradt Heinekeneinket – tanácsolta a jobbikos politikus, majd teátrálisan kiöntötte a holland sört egy vödörbe.

2017. január 31. 13:08

A Jobbik az Igazi Csíki Sör elleni ítélet miatt bojkottot hirdetett a Heineken ellen, ezt nyomatékosítva pedig egyik politikusuk, Magyar Zoltán teátrálisan kiöntött egy dobozos Heinekent egy felmosóvödörbe. Szerinte ha maradt otthon a holland sörből, akkor azt ne megigyuk, hanem öntsük ki tiltakozásképp. 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 26. 10:13
Döbbenet, hogy egyáltalán volt neki. Ez is része volt a cukiskodásnak a bazi nagy vörös csillaggal, vagy csak családi emlék?
zakar zoltán béla
2017. március 20. 16:01
Czuky Puky
választópolgár
2017. március 19. 22:21
Várom a nemzeti kormány reakcióját lépéseit az ügyben. Biztosan most is kiállnak mint mindig, a kárpát medencei összmagyarságot érintő támadások ellen, hiszen eddig is mindenkit elszámoltattak ahogy a választási szlogenben ígérte orbán neaztnézzékamitmondok viktor.
atila68
2017. március 14. 11:52
Én ezt az igyam ne igyam, vegyem ne vegyem kérdést nem értem. Emberek! Heinekenről van szó! Még legényemberként találkoztam vele először valamelyik görög szigeten, megértéssel konstatáltuk, hogy miért inkább retzinát isznak a helyiek. Alternatívaként ajánlom a SevenUpot, vagy a Spriteot. A medve nem játék, a Heineken nem sör. Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!