Hírek a The Black Aether háza tájáról

2016. november 19. 08:50

Hétfőn jelenik meg a The Black Aether magazin negyedik száma nyolc történettel és Lovecraft-versekkel; eközben pedig nyereményjáték-sorozat is indult a weird irodalommal foglalkozó magazin honlapján. Eközben pedig elkészült, és potom pénzért megtekinthető a neten a From Beyond című magyar Lovecraft-adaptáció.

2016. november 19. 08:50

Black Aether #4 megjelenés 

A Black Aether #4 magazin hétfőtől (november 21.) megrendelhető, a postázás pedig december 5-án indul. A lapban ezúttal többek között nyolc történet és három Lovecraft-vers kap helyet nyolcvannégy oldalon, három betétlappal. Részletek, borító és tartalom itt

The Black Aether Nyereményjáték 

Nyemerényjáték-sorozat indult a TBA-n, ami több hónapon keresztül készteti gondolkodásra és alkotásra a hazai HPL rajongókat. 4 hónapon keresztül folyó kvízjátéksorozat, aminek a végén igazi ritkaságot kap a nyertes, de havonta is nyertest hirdetünk, szintén ajándékokkal, és ráadásul novemberben még heti nyertes is van. A fotó, grafikai, írói versenyek pedig egymást követik, amelyek összefüggnek egymással, és aminek a végén egy nagy közös alkotássá áll össze. 

A Fumax, a Gabo SFF, a Galaktika, a Kütyüshop felajánlásaival és magánfelajánlásokkal egész tetemes nyereménylista állt össze. A cél a figyelemfelkeltés, az alkotásra ösztönzés és a kvízkérdésekkel pedig a még több információ megosztása Lovecraftről. 

A bizarro fiction és Lovecraft 

Dajka Gábor által új sorozat indult a The Black Aetheren, a bizarro fiction és Lovecraft kapcsolatát vizsgája Gábor, egy-egy bizarro novella bemutatásával. Az első részben a zsánert mutatja be röviden. Terveink szerint 3-4 hetente érkezik a sorozat új része. 

Ixtlan Artworks – From Beyond

Elkészült! Az Ixtlan Artworks csapata elkészült a Lovecraft-novellán alapuló filmmel és egy nagyon sikeres, jó hangulatú soproni bemutató után, a film most elérhető online a Vimeo on Demand rendszerben 2.50 dollárért, ami körülbelül 710 forint, ezért három napig lehet megnézni a filmet.

*

Nyitóképünkön a The Black Aether magazin negyedik számának borítórészlete látható, Vigh Dávid Gr4ss munkája.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!