Négy bemutató a Budapesti Operettszínház új évadában

2016. május 04. 18:19

Négy bemutatót tervez a 2016-17-es évadban a Budapesti Operettszínház, ami egy kétszáz fős kamaraszínházat is nyit a Moulin Rouge helyén.

2016. május 04. 18:19

Négy bemutatót tervez a 2016/17-es évadban a Budapesti Operettszínház: a Kalandok éve szlogennel meghirdetett új szezonban a Lady Budapest és az Ének az esőben című musicalt, A víg özvegy című operettet és a Kreatív kapcsolatok című operát tűzik műsorra.

Lőrinczy György főigazgató a színház szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Kálmán Imre Teátrum néven 200 fő befogadására alkalmas kamaraszínházat nyitnak az új évadban a Moulin Rouge helyén. 

Az 1956-os forradalom 60. évfordulója előtt Kocsák Tibor és Miklós Tibor Lady Budapest című rockoperájával tiszteleg a színház. A Tábori György Utazás című művéből készült darabot Somogyi Szilárd rendezi. Lehár Ferenc A víg özvegy című operettjét Szabó Máté rendezésében mutatják be 2017 márciusában.

Beischer-Matyó Tamás Kreatív kapcsolatok című kamaraoperáját Székely Kriszta rendezésében, a Bartók Plusz Operafesztivállal közös produkcióként mutatják be júniusban Miskolcon. Nacio Herb Brown és Arthur Freed Ének az esőben című musicaljét a Szegedi Szabadtéri Játékokkal koprodukcióban Harangozó Gyula állítja színpadra.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!