115 millióból digitalizálhat idén az Iparművészeti Múzeum

2015. november 11. 16:26

Száztizenöt millió forint állami támogatást kap idén az Iparművészeti Múzeum Transzparencia Programja, amelynek célja az intézmény műtárgyainak adatait digitalizált formában közzétenni az interneten.

2015. november 11. 16:26

Száztizenöt millió forint állami támogatást kap idén az Iparművészeti Múzeum Transzparencia Programja, amelynek célja az intézmény műtárgyainak adatait digitalizált formában közzétenni az interneten. A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározat szerint az összeget a 2015. évi központi költségvetésből biztosítják a múzeum számára.

 
A támogatásáról 2016-ra és 2017-re nézve is döntött a kormány, a határozat értelmében az állam mindkét évben 100 millió forinttal fogja segíteni a Transzparencia Programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma költségvetéséből – olvasható a Magyar Közlönyben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!