Mégsem lesz magyar fantasy-film, szomorúak vagyunk

2015. október 27. 17:12

Gyanús volt, gyanús volt: annyira akartuk mi is azt a magyar fantasy-filmet, hogy simán elhittük, hogy eddig senki sem hallott róla, csütörtökön pedig már a mozikba is kerül. Még a sajtóvetítésről is érdeklődtünk a készítőknél. Valójában, mint megtudtuk, a Magyar Vöröskereszt legújabb véradáskampányáról van szó.

2015. október 27. 17:12

Nem lehet így játszani az emberek érzelmeivel! Végre úgy tűnt, hogy született itthon egy zsánerfilm, ráadásul egy fantasy, erre kiderül, hogy kamu az egész. Bár a Verseny trailerének megnézésekor gyanús volt a kicsit kapkodva összetákolt szöveg, meg a nem épp professzionális körítés, na meg az is, hogy eddig egy szót sem hallottunk a projektről; mégis, jó volt elhinni egy pillanatra, hogy magyar fantasy-film készült.

Annyira elhittük, hogy még a sajtóvetítésről is érdeklődtünk. Erre kaptuk most válaszként a következő levelet:

Köszönjük érdeklődéseteket, és itt az ideje, hogy kiderüljön a valóság:

A Magyar Vöröskereszt véradó-kampányának indítóeleme ez a trailer valójában, egy kis buzz-zal szerettük volna felkelteni a figyelmet. Hamarosan egy részletes sajtóanyagot is eljuttatunk nektek a kampányról.

Nagyon szépen köszönjük, hogy Ti is segítettek abban, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a véradás fontosságára.

Szóval a véradás fontos, legalább annyira fontos, mint hogy végre szülessenek fantasy/sci-fi filmek Magyarországon. Talán picit fontosabb is.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzekelyG
2015. december 31. 17:34
Biztosan lesz magyar fantasy, bár nem mutyipénzből leforgatni sajnos nem egyszerű a történet ráadásul ha a rendező maga alkotta a történetet, mely Magyarország legsötétebb tónusú fantasy filmtrilógiája lehet. Erre is igaz a legigazabb közmondás: Türelem rózsát terem. Boldog Új Évet! :)
chack
2015. október 28. 11:54
Ne menj kitelepült véradásra, ha rosszak a tapasztalataid! Én a helyi véradóba járok, soha semmi problémát nem tapasztaltam. Profik, a helyi adottságokból ki tudják hozni a legjobbat. Ha várakozni kell, (mert hál'istennek sokan jöttünk össze), kedélyesen elbeszélgetünk. Minden péntek délelőtt szeretettel várják a véradókat.
Mich
2015. október 27. 21:17
Magyar Éhezők viadala...? Ez biztos az MSZP Éhségmenetének a folytatása... ...de már dugába is dőlt... nagy kár... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!