The Grid Of Gaia

2015. október 19. 11:50

Már a Kickstarteren gyűjt pénzt az első közösségi médiás VR megoldásra Joey Sipos magyar származású fejlesztő.

2015. október 19. 11:50
Kevin Ena

A The Grid Of Gaia egy új Kickstarter projekt, ami egy virtuális valóságra épülő alkalmazás lesz, erre gyűjt 360 fokos panorámafotókat a világ minden tájáról a magyar származású Joey Sipos. Egyfajta közösségi médiás megoldás is lesz, mert az a cél, hogy a részvevők ismerkedjenek és osszanak meg minél több általuk jólismert helyről fotókat, kommenteljék mások képeit és értékeljék is, illetve ajánló rendszer is tartozik majd hozzá. Annyiban különbözik a Facebooktól, hogy feltétlenül kell majd a rendes használatához egy headset is. Jelenleg folyik a pénzgyűjtögetés, ha meg lesz a 10.000 dollár, akkor már a demováltozat is működni fog, de már lehet előre jelentkezni tesztelni és a fejlesztőnek segíteni a munkában.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!