Vigyázz, facipője van! Kiüti a Heinekent a székely medve

2015. szeptember 23. 08:18

Nem hagyja annyiban a Heineken Romania, ismét bíróság elé citálja az Igazi Csíki Sör gyártóját, aki videóban válaszol a holland multicégnek.

2015. szeptember 23. 08:18

A harc a csíki sör megnevezésért tovább folytatódik: a Heineken Romania a napokban fellebbezett az alicantei döntés ellen, amelyben az Európai Bizottság Belső Piaci Harmonizációs Hivatala elutasította a Heineken Romania beadványát, és kimondta, a székely sörgyártó joggal használja a Csíki Sör márkanevet. Az Igazi Csíki Sör ennek fényében tette közzé ezt a videót, a tavalyi medvés reklámjuk folytatásaként.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2016. május 02. 19:55
A magam részéről már régóta bojkottálom a vörös csillagos liberálnáci Heineken összes termékét. (Beleértve a Soproni sörgyár egyébként is hugyminőségű termékeit)
hakos
2015. szeptember 23. 22:28
A Heinekken valójában be akarja tiltatni egy olyan elnevezés használatát, amit saját maga nem használ. Végeredményben a magyar nyelv használatát, a "Csíki" elnevezés használatát akarja betiltani. Rosszabbak mint Vadim Tudor vagy Ján Slota.....
kitiltott
2015. szeptember 23. 21:27
én már évek óta nem iszom Heineken-t a munkásőr sipkás vörös csillag miatt ami igazi provokáció a világ ezen részén..
Bihari Hunor
2015. szeptember 23. 21:26
Ismét támad a Véres Csillag. Támogassuk az igazi Csiki Sört! https://www.youtube.com/watch?v=rmJsmNPyFDg A medve velünk van! https://www.youtube.com/watch?v=KlKMysTVY-E https://www.youtube.com/watch?v=uGjhOrdC8YI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!