Két igazgató vezetheti a Műcsarnokot nyártól

2014. június 13. 16:26

Az MMA szerint kettős vezetői struktúrában, egy gazdasági és egy művészeti igazgatóval lehetne megfelelően irányítani a Műcsarnokot, ezért meghívásos pályázatot hirdettek, amire a jelenlegi ügyvezető igazgatót és az építészeti szalon kurátorát hívták meg.

2014. június 13. 16:26

A Magyar Művészeti Akadémia elnöksége szerint kettős vezetői struktúrában, egy gazdasági és egy művészeti igazgatóval lehetne a legjobban irányítani a Műcsarnokot. A két posztra meghívásos pályázatot hirdettek: gazdasági igazgatónak a jelenlegi megbízott ügyvezető igazgatót, Medgyes Piroskát, művészeti igazgatónak pedig Szegő Györgyöt, az építészeti szalon kurátorát hívták meg – írja a Heti Válasz.

Ha a meghívottak megfelelő pályázatot adnak be, akkor még a nyár folyamán új vezetése lehet a Műcsarnoknak.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2015. szeptember 21. 17:04
Nagyon egészséges elgondolás.
Fahrenheit 451
2015. július 04. 20:15
új távlatokat nyit, hogy amivel nem bírna el egy fideszcsicska, oda társigazgatónak neveznek ki egyet.. kettőt(?).. később ki tudja mennyit..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!