ByeAlexet küldte a közönség az Euróvízióra

2013. március 03. 08:02

Nem az esélyesnek tartott Radics Gigit vagy Kállay Saunders Andrást, hanem ByeAlex-et és Kedvesem című dalát küldi Magyarország Malmöbe, az Euróvíziós Dalfesztiválra. Az énekest a döntőig is a közönségszavazatok juttatták el, és végül a döntőben is ő kapta a legtöbb szavazatot.

2013. március 03. 08:02

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. március 04. 08:14
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kiakadtak-rivalisai-byealex-gyozelmen-2177371 :D Olyanok ezek a megélhetési celebek, mint az egyedül 20014. Eme említett alakulatról is azt próbálják elhitetni, hogy ők a világmegváltó formáció, és aztán majd lesz pofaleesés, meg meglepődés, és főleg anyázás, ha a legjobb háromba nem kerülnek be, és a "buta népnek" majd nem a demokrata kiskedvenceik kellenek. Pedig őket is nagyon tolja a nagy demokrata "zsűri" ...
Nannyó
2013. március 03. 19:48
Hát ez rémes! Borzasztó! Az sztk-szemüveg viszont bejön, jótnevettem :)))))
Mr.Falafel
2013. március 03. 16:52
Kizárt, hogy a magysrok akár csak egyetlen szavazatot is küldtek erre az alternaiv sületlenségre. A dal igazán elgondolkodtató: A kedvesme a kedvesem. A Kedvesem, kedvesem. Kedvesem a kedvesem, kedvesem. Kedvesem. Én ismerek egy hasonló verset, csak annak van értelme is. Íme: Dömdödöm, dömdödöm, dömdö-dömdö-dömdödöm.
oskar
2013. március 03. 16:48
Üde színfoltot visz Malmőbe Alex a sok Eurovizió sablon közé. Pláne ha megmarad magyarul. Alex olyan csodálatosan bánik a magyar nyelvvel, hogy azt bárki észreveheti, milyen gyönyörű. Gratulálok Alex!!!! Így tovább!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!