Új lendületet kap a közmédia ősszel

2011. szeptember 15. 18:28

Újjászületik ősszel a közmédia: az m1 és a Duna TV új műsorokkal rukkol elő, a Duna Autonómia nevet változtat. A Kossuth Rádió gyorsulással veszi fel a kesztyűt a hírversenyben.

2011. szeptember 15. 18:28

Megújulnak a közszolgálati televíziós és rádiós csatornák október 1-jétől: az m1-en 36, a Duna és Duna2 csatornán 16 új műsor jelentkezik ősztől - jelentette be csütörtökön Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgató-helyettese. A programok között SD és HD minőségű műsorok szerepelnek, az m1-en tizenkét belső gyártású, míg a Duna csatornákon hét belső gyártású fut majd.

Az m2 szeptember 24-én jelentkezik először tematikus gyermek- és ifjúsági programmal, ezt követően év végéig várhatóan három szombaton kedvez a fiataloknak.  A Duna TV a tervek szerint sávokban sugározza műsorait a jövőben, vagyis a nézők minden nap ugyanabban az időpontban láthatják kedvelt programjaikat. A Duna Autonómia ezentúl a Duna 2 nevet viseli.

A Kossuth Rádió várhatóan gyorsabban számol majd be az eseményekről, és ismét sugároz gyermekeknek szóló hangjátékokat. A Petőfi adó megmarad zenés rádió, amely a továbbiakban is 50 százalékban magyar előadók műveit játssza, a Bartók pedig a közönség felé nyit - írja csütörtökön a NOL.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2011. szeptember 18. 22:16
jó a névsor narmer, még szerencse, hogy nemzeti kormányunk van! Hányinger a csapat ! nesze neked közszolgálat! a Szőcsöt kellene elsőként elzavarni!
Hontalan
2011. szeptember 18. 19:41
Arcátlan "parasztvakítás" a HD, SD minőség emlegetése. Ugyanis az ilyen minőségű műsor felvétele csak ilyen kamerákkal lehetséges. Az ilyen minőségű kamera ára ( ha filmes és nem "esküvőivideó" akkor az több tízmillió forint vagy a bérleti díja napi többszázezer ft.), tehát nagy valószínűséggel max. a "végtermék" kerül az ilyen típusú kazettára. Vagyis a minőség marad az eddigi, csak nevében HD, SD. A fent említett: D. Tóth Kriszta, Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő többszörösen odakozmált unalmas alak. Kapócs az ki? Béres meg hát? Szabó (Pözsó) László Zsolt pedig régen is egy nagy marha volt az mtv-ben. Szép kis társaság.
Ombudsmanyus
2011. szeptember 16. 12:33
"A Kossuth Rádió várhatóan gyorsabban számol majd be az eseményekről" Hadarni fognak?
narmer
2011. szeptember 16. 09:54
Akik fellendítik a köz szolgálatát: D. Tóth Kriszta ( amikor meghalt a pápa arról tudósított, hogy a Szent Péter téren elszabadult a pokol) Jakupcsek Gabriella ( közismerten liberós celeb) Csíszár Jenő( a Class FM tanácsadója)) Bagi-Nacsa duó( akiket nyilván már megunt az ATV is.) Hogy ezt a Kapócs nevű nőt képesek képernyőre rakni, mert mert éppen a Habony szeretője, hát???? Béres Alexandra meg már mindent megpróbált főzőműsort, wellnesst, tanácsadást, de egyik sem megy neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!