Ördögkatlan augusztusban

2011. május 31. 09:36

Augusztus 3-7. között vár a IV. Ördögkatlan Fesztivál, mely a Művészetek Völgyében éveken át megrendezett Bárka Kikötő folytatása. Lesznek színházi programok, irodalom, film, képzőművészet, valamint fellép a Kiscsillag, a Quimby, az Európa Kiadó, a Budapest Bár, Lajkó Félix, Dresch Mihály, a The Tiger Lillies, illetve a Besh o droM is.

2011. május 31. 09:36

Idén augusztus 3-7. között rendezik a IV. Ördögkatlan Fesztivált. Az esemény tulajdonképpen a Művészetek Völgyében éveken át megrendezett Bárka Kikötő folytatása. A Bárka 2001-től hat éven át szervezte Pulán a Völgy talán legszínvonalasabb összművészeti programját, ennek továbbfejlesztése történik 2008-tól Baranyában. Augusztus 3-án este 11 órakor a nagyharsányi focipályán a Quimbyvel indul a program, majd 7-én pedig a Kiscsillaggal zár. Berecz András díszvendég lesz, ahogyan Korniss Péter fotográfus is, fellép továbbá többek között az Európa Kiadó, a Budapest Bár, Lajkó Félix, Dresch Mihály, Brasnyó Antal, a The Tiger Lillies, valamint Besh o droM.

Törőcsik Mari – aki az azóta elhunyt Cseh Tamással együtt a fesztivál védnöke – a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház A szarvassá változott fiú című előadásában lép színpadra. Az Ördögkatlan minden évben meghív egy határon túli magyar régiót. Az idei vendég Kárpátalja, ahonnan a beregszászi színház mellett zenészek (köztük Pál István „Szalonna” és bandája), képzőművészek, bábosok is érkeznek a fesztiválra. Ott lesz a Bárka Színház is, valamint irodalom, képzőművészet, film, busz-színház, templomi koncertek - a felújított kisharsányi templom avatása is a program része.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!