Önéletrajzot írt Bud Spencer

2010. június 16. 13:36

Bud Spencer, a spagettiwestern koronázatlan vizipólós királya, a hetvenes évek máig ragyogó csillaga Különben dühbe jövök címmel írta meg önéletrajzát.

2010. június 16. 13:36

A Piedoneként és Bud Spencerként hírnevet szerzett Carlo Pedersoli Különben dühbe jövök címmel adja ki biográfiáját. „Életem első nyolcvan évét mondom el első és utolsó könyvemben” - mondta el művéről a szerző. A könyv címe analógia a Terence Hillel forgatott '73-as  Különben dühbe jövünkre.

A színész a mű római sajtótájékoztatóján elmondta: mindennek tartja magát, csak színésznek nem: „Magas szintet elért dilettánsnak tartom magam. Nyolcvan év alatt dolgoztam kocsikereskedőként, útépítőként, úszóként. Voltam színész, énekes és repülőgép-pilóta is. Nem bántam meg semmit, és mindent még egyszer ugyanígy csinálnék.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!