Hároméves a Petőfi

2010. június 01. 13:02

Az MR2 Petőfi Rádió éppen három éve kezdte pörgetni a kereskedelmi rádiókban nem hallható zenéket.

2010. június 01. 13:02

A rádiót azzal a céllal indították be három éve, hogy olyan előadókat mutassanak be, akiket a hazai rádiókban nem vagy alig lehetett hallani. Ráadásul az MR2 turnékat is szervez és a fesztiválokon is jelen van, bemutatva a hazai koncertzenekarokat és előadókat. Idén színpadjukon fellép a Quimby, Péterfy Bori, a Kiscsillag, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, az Irie Maffia, a Heaven Street Seven, a 30Y, a Vad Fruttik és a Barabás Lőrinc Eklektric.

Az alternatív csatorna harmadik születésnapján az elmúlt három év legjobb zenéi szólnak és elindul a rádió honlapján az eddigi összes MR2 Akusztik hanganyagát tartalmazó, a jövőben folyamatosan bővülő MR2 Akusztik-lejátszó. „A hallgatótábor fiatalabb, iskolázottabb és városiasabb lett az elmúlt három évben” - olvasható a rádió közleményében, melyből az is kiderül, hogy az MR2 18-39 éves hallgatóinak száma megduplázódott, a rádió részesedése pedig a 18-39 éves rádiózók között 2,5-szeresére emelkedett.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!