Woodstock emléknappal kezdődik a Szegedi Ifjúsági Napok

2009. augusztus 25. 18:36

Az Újszegedi Partfürdő területén zajló rendezvényen idén csaknem 250 koncert várja a "szinezőket".

2009. augusztus 25. 18:36
A mínusz egyedik napon a tribute zenekarok és formációk alapozzák meg a hangulatot, a 40 évvel ezelőtti legendás woodstocki rockfesztiválnak állítva emléket. Fellép Jimi Hendrix és Janis Joplin korhű mása, valamint a Bluestock Best of Woodstock formáció, amely a woodstocki fesztivál fellépőinek dalaiból válogat.

A szerdai nulladik napon már teljes üzemben dübörög a SZIN. A nagyszínpadon a Subscribe, Depresszió és a Tankcsapda zúz majd, a Pepsi színpadon este a Belmondo és a Vad Fruttik lép fel. Az A38 színpadon az Anima Sound System, a Borsodi malátabárban Roy és Ádám adja a hangulatot.

A csütörtöki hivatalos első nap Gabriella Cilmi zenéjével zárul a nagyszínpadon; előtte fellép a Kispál és a Borz, a 30Y és a Heaven Street Seven is, akárcsak a Beatrice, Jamie Winchester, és a stand-up komédiás Badár Sándor.

Pénteken a Colorstar vezeti fel Macy Gray koncertjét a nagyszínpadon, a többi helyszínen a Zagar, a Magna Cum Laude és Harcsa Veronika koncertjére rophatják a táncos lábúak. A záró pénteki nap a Guano Apes bulijával végződik, aznap a Kiscsillag, a Neo, Péterfy Bori és Ganxsta Zoli is fellép.

A fesztiválon a zene mellett filmvetítés is várja a résztvevőket, de lesz póker- és gombfocibajnokság, és a vendégek fürdőzhetnek. Pénteken a Magic Boys című film forgatásán is részt vehetnek a fesztiválozók.

Az öko-tudatosság idén is fontos része SZIN-nek: a fesztiválra csaknem 26 ezer visszaváltható műanyag pohárral készülnek a szervezők. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!