Kadirov gyúrós videóval válaszolt a hasnyálmirigy-betegségét firtató pletykára (VIDEÓ)

2024. április 23. 19:21

A felvételeken nem viccel a csecsen vezető.

2024. április 23. 19:21

Fotó: YouTube-videó/képmentés

Mint arról tegnap beszámoltunk, ismét Ramzan Kadirov rossz egészségi állapotának hírét keltik a sajtóban. A csecsen vezetőről korábban is láttak napvilágot olyan híresztelések – zömmel ukrán forrásokból –, amelyek szerint súlyosan megromlott az egészségi állapota, sőt, már kómába is esett. Ezúttal a Novaja Gazeta Europe névtelen forrásokra hivatkozva írt arról, hogy a csecsen vezér súlyos beteg.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap szerint az orvosok először 2019 januárjában diagnosztizálták Ramzan Kadirovnál az akut hasnyálmirigy-nekrózist – egy olyan súlyos betegséget, amely halálhoz vezethet. A cikk szerint a Kreml már dolgozik az utódlási terven a csecsen vezető esetleges halálára felkészülve.

Kadirov nem hagyta szó nélkül a pletykákat, Csecsenföld erős vezetője egy edzésvideót tett közzé, hogy elhalkítsa a betegségről szóló pletykákat – írja a Guardian.

A felvételek fekvenyomás-gyakorlatokat, súlyemelést és egy sparringpartnerrel való birkózást mutatnak be.

Egy mozgalmas nap edzéssel és pozitív hozzáállással ért véget. Ne feledje, hogy az egészségével való törődés, befektetés a jövőbe”

– áll a videóhoz mellékelt üzenetben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. április 24. 19:31
Pár éve még aktív koromban beköszöntem reggel az intenzívre, és látom ott hever egy olyan 150 kiló izom, láthatóan frissen operálva. Kérdem, mi lelte ezt a szegény egészséges embert? Hát tegnap este a konditeremben szétszakadt az aortája, tokától bokáig, ahogy a szleng mondja. Biztos nem női súlyokkal harcolt, a szteroid meg kicsit elvitte az érfal vastagságát. Csak a pinceharcosoknak mondom.. :-)
JohnnyFirpo77
2024. április 24. 09:01 Szerkesztve
Látszik a videón, hogy most járt az éven először kondi teremben. Aki rendszeresen mozog, annak más a testtartása, egyenes a háta, nem ilyen görnyedt, teleszart búvárruha, és amit már más is említett, a súlyok... lányok emelgetnek ekkora súlyokkal. A dzsúdós földre vivős rész, meg olyan mintha a nyugdíjas klubban forgatták volna. Stallone is gyorsabban mozog az Expandables-ben :)
droli1
2024. április 23. 21:58
Hosszú ideje "hobbigyúrós" vagyok, így van összehasonlítási alapom: ezek nagyon kis súlyok (szinte "női súlyok"), amivel tolja, nekem ez nem bizonyítja, hogy egészséges. Ettől függetlenül nagyon becsülök mindenkit, aki telefonnyomkodás vagy tévé előtt döglés helyett inkább lejön mozogni egy kicsit, így őt is ezért, és mindez független attól, hány kilóval nyomja vagy hogy néz ki. Legalább tesz az egészségéért.
letsgobrandon-2
2024. április 23. 21:48
Szóval egy ilyen haldokló beteg ember verte agyon Mariupol dicső védőit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!