Daniel Freund teljesen kiakadt Orbán Viktor legutóbbi videóján

2024. április 08. 18:29

Az EP-képviselő szerint a magyar kormányfőnek mással kellene foglalkoznia.

2024. április 08. 18:29

Nyitókép: European Union / EP/ Genevieve ENGEL

Meglepő lett volna, ha Daniel Freund nem reagál Orbán Viktor legfrissebb videójára, amelyben a magyar miniszterelnök elmondta, „nincs az a pénz, amiért mi LMBTQ-aktivisták kezére adnánk a gyermekeinket vagy az unokáinkat”. 

Daniel Freund szerint a magyar kormányfő videója roppant kevés ebben a helyzetben. „Amikor emberek tízezrei vannak az utcán, akik a korrupció ellen tiltakoznak, és az egyetlen dolog, amivel előállsz, az ez ...”  – írta a Magyar Péter által szervezett szombati demonstrációra is utalva a német zöld EP-képviselő, akinek egyébként szinte már hobbija, hogy a magyar miniszterelnök minden megszólalására kényszeresen reagál a közösségi oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­g­­ö­­s­­­ ­­l­­á­n­­y­­o­­­k­­ ­­v­á­­­r­­­n­­a­­­k­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
KBA98
2024. április 09. 16:38
Ennek a mocsoknak is meg vannak számlálva a napja!
Szuperszig
2024. április 09. 11:30
Valóban. Ennek a barátságos gyereknek azzal kellen foglalkoznia, ami nélkül kevésbé lett volna boldog az a sivár gyerekkora: a saját fütyiével. Ha van neki olyan.
atti64
2024. április 09. 11:07
KI EZ A FASSZOPO A KÉPEN????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!