Baloldali képmutatás: higgy minden nőnek – kivéve, ha a Fidesz tagja

2024. április 02. 18:53

A nők elleni erőszakot éljenző feministák tovább leplezik le a baloldal képmutatását – mutat rá a The European Conservative szerzője.

2024. április 02. 18:53

Nyitókép: Képernyőfotó/Youtube

 

Zavarba ejtő munka lehet „liberális” európai újságírónak lenni. Az egyik pillanatban a #BilieveAllWomen-t tweeteled, és aggódsz a prominens női politikusokat célzó szexista retorikáért, a másikban pedig lélegzetvisszafojtva számolsz be egy megvádolt családon belüli zaklató szavairól. Nem olyan zavaró azonban, ha fontosabb célja van, mint kiállni a bántalmazott nők mellett, vagy elhinni nekik. 

Ma a magyar kormány démonizálása elsőbbséget élvez a női politikusok melletti kiállás minden elkötelezettségével szemben a nyilvánosság előtt 

- írja keddi cikkében Jacob Reynolds, az MCC Brussels politikai vezetője.

„Az Orbán-kormánnyal szembeni meggyőző ellenzék teljes hiánya”

A szerző szerint csak így érthető meg, hogy a médiában a korábbi igazságügy-miniszter volt férje, Varga Judit korrupciós vádjait övező cirkusz fixírozza. Magyar Pétert volt felesége zsarolással és fizikai bántalmazással vádolja, ami felerősödött, miután válási eljárást indított ellene. Ám a feminista aggodalmak a családon belüli bántalmazás vagy a női politikusok zsarolása kapcsán egyből elhallgatnak, ha a célpont egy volt magyar kormányminiszter.

Az olyan gusztustalan karakter, mint Magyar Péter, médiafelerősítése jól szimbolizálja az uniós elitek Magyarország elleni keresztes hadjáratát

és az Orbán-kormánnyal szembeni meggyőző ellenzék teljes hiányát – fogalmaz Reynolds.

Mint írja: úgy tűnik, Magyar elbűvölte az európai véleményvezéreket „politikai erőként való gyors felemelkedésével”, és „értelmiségi, jól képzett” egyéniségként való megjelenésével, aki kész szembeszállni Orbán Viktorral. Kitér arra is: az esküdt ellenségükkel szembeni effajta politikai siker minden magatartást engedélyez – beleértve az otthoni magánbeszélgetések rögzítését és leleplezését is. 

Ha a brüsszeli elit valóban szembe akar szállni Orbán népszerűségével és az uniós politika szélesebb körű kudarcaival, amelyek az európai populizmus lángjait szították, akkor jobban teszik, ha felhagynak a megvádolt bántalmazók támogatásával, és szembeszállnak a politikával. De tudják, hogy ezt a harcot elveszítik – húzza alá Jacob Reynolds.

 

 

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­g­ö­­s­ ­­l­­­á­n­­­y­o­­­k­­­ ­v­­á­r­­n­­a­k­­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Skywalker_bp
2024. április 03. 11:52
Ezt a Mandiner ávósainak figyelmébe: “„Itt élek egy bizalmatlan, gyanakvó, a másik patriotizmusát visszautasító és kigúnyoló kultúrában, ahol a sajtószabadságot az ellenfél megalázásának és rituális meggyilkolásának értelmezzük. Ahol fő publicisták az emberi méltóság megtiprásában jeleskednek, amit fennen éljenez a hívő tömeg. Dúl a nyelvi lelemények versenye, hogyan tudjuk a legoriginálisabban a sárba tiporni ellenfeleink emberségét. És azt hisszük, győztünk meg hogy elégtételt vettünk. Társadalmi bizalom nélkül nincs szabadság. De még anyagi prosperitás sem.” Visky András. A Kitelepítés címû lenyûgözô magyar regény erdélyi szerzôe a Szabad Európa Rádiónak, 2024
syphax-2
2024. április 03. 10:34
"bünti-tünti" ápr.6-án = FINGANAK A KAGYLÓK, KIISSZÁK A VIZESPOHÁR HÚGYÁT A m.p. féle krokodilszemű hüllők.
Skywalker_bp
2024. április 03. 08:30
bagira002 2024. április 03. 03:51 Ki fizeti Magyar Pétert? - Politikai Hobbista 24-03-24/1 https://rumble.com/v4kzj13-ki-fizeti-magyar-ptert-politikai-hobbista-24-03-241.html - na és ne fejezzük itt be, nézzük meg, ki fizeti a politikai hobbistát? Hát persze, hogy Lölô. 🤣🤣🤣✌️✌️✌️💪🏻💪🏻💪🏻🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!