Trump a szuperkedd győzelme után vitára hívta Joe Bident

2024. március 07. 06:35

Négy évvel ezelőtt zajlott le az amerikai demokrácia talán egyik legszürreálisabb elnökjelölti vitája Donald Trump és Joe Biden között. Kettejük vitája most jó eséllyel meg fog ismétlődni.

2024. március 07. 06:35
Final U.S. Presidential Debate Between President Trump And Democratic Candidate Joe Biden

Nyitókép: Bloomberg / Getty images

***

Miután Trump a szuperkedden fölényes győzelmet aratott, legfőbb republikánus vetélytársa, Nikki Haley pedig szerdán hivatalosan is kiszállt az előválasztási versenyből, a legtöbb akadály elhárult azelől, hogy a jelenlegi elnök, Joe Biden és kihívója egy elnökjelölti vitában csapjanak össze. Ennek megfelelően a BBC információi szerint Trump ki is hívta egy televíziós vitára Bident.

A republikánus politikus csupa nagybetűvel posztolta az interneten, hogy „bármikor és bárhol” hajlandó lefolytatni ezt a vitát a jelenlegi elnökkel. Biden szerint Trump csak úgy „szomjazik a figyelemre, és azért küzd, hogy ezáltal kiterjessze a vonzerejét”.

Trump kihívására órákkal azután került sor, hogy utolsó republikánus riválisa, Nikki Haley is kiesett a versenyből.

„Országunk érdekében fontos, hogy Joe Biden és én olyan kérdéseket vitassunk meg, amelyek létfontosságúak Amerika és az amerikai nép számára” – tette hozzá Trump a közösségi oldalán.

A Fehér Ház egyelőre nem közölte, hogy az elnök részt vesz-e a Trump elleni vitában, ehelyett azt javasolják, hogy a republikánusok inkább nézzék az elnök csütörtök esti kongresszusi beszédét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Kapcsolódó vélemény

Megyeri Dávid

Magyar Nemzet

Idézőjel

Már az tragikomikus, hogy egy ilyen ember az Egyesült Államok elnöke lehet. Az meg még bámulatosabb, hogy ismét elnököt akarnak csinálni belőle.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­l­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­á­­­r­­­n­a­­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
rocktoberi-2
2024. március 15. 16:37 Szerkesztve
Nem valószínű., hogy hagyják a gazdái. A vén demens már nem képes összefüggően beszélni pár mondaton túl.
pipa89
2024. március 07. 10:40
Vajon mivel próbálják fényezni Joe bácsi agyvelejét addigra?
mai nap
2024. március 07. 10:33
Sajnálom ezt a szegény öregembert, dehát senkit nem lehet rábeszélni arra, hogy támogassa önmagát, ha magától ez nem jutna eszébe. Azokat a gazembereket, akik állandóan a nyilvànosság előtt tartják, ha USA-polgár lennék mindenkélpen megpróbálnám bíróság elé citálni, hiszen az államot sodorják veszélybe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!