Ellopott egy lovat, majd felvitte a társasházi lakásába (Fotó)

2024. március 02. 19:14

A liftbe nem fért be a pórul járt állat, így a lépcsőházon keresztül próbálkozott a tettes, ám jött egy bökkenő.

2024. március 02. 19:14
Thoroughbred Racehorses Arrive At Woodbine Racetrack.

A Lengyelország északi részén lévő Gdansk Wejherowo kerületében egy 19 éves fiatal férfi úgy gondolt, neki nagyobb szüksége van az ügyben érintett lóra, mint annak gazdájának, így fizetés nélkül elkötötte az állatot és hazavitte magához. 

A lopott állatot a saját lakásában akarta elrejteni, míg eladja, haza is vitte, azonban a szerencsétlen négylábút nem tudta felvinni a harmadik emeleten lévő lakásába, egyfelől azért, mert a patás nem fért be a liftbe, másrészt azért, mert a lépcsőházban elállták útját a szomszédok. 

Mivel a szomszédok korábban még nem láttak lovat a társasházban, azonnal hívták a hatóságokat, egyik lakó pedig elállta az utat, így a fiatal nem tudta a lovat felcipelni a lakásába. A rendőrség kiérve lefoglalta a lovat, ekkor derült ki, hogy az állat eltűnését a valódi gazdája korábban be is jelentette. A férfi ellen lopás miatt indult eljárás, akár öt év börtönt is kaphat. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: Mike Campbell / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­g­ö­­­s­ ­l­­­á­­n­y­o­­k­­ ­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
masikhozzaszolo
2024. március 08. 11:44
Gyerekkori álom. Akkor nem volt hintalova. Most meglovasított magának egyet. A maharádzsa meg nyilván elefánot. A muzulmán a kecskével, barival jobban boldogul. A feleség mit szólt? Erdogának nyilván földszintes a lakása.
atti64
2024. március 03. 22:22
A BUDOS PATKÁNY UGY FEJBE BASZTAM VOLNA HOGY TÖBBET HAZA SE MERT VOLNA MENNI!!!!!!!!!!!!!AZ ILYENEKNEK A MÁSVILÁGON A HELYUK!!!!!!!!!!!
Nurmi26
2024. március 03. 08:00
Romanosodnak a lengyelek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!