Egy elégedetlen ügyfél lelőtte fogorvosát Amerikában

2024. március 03. 12:00

Nem kérdezte meg kezelőorvosát, más utat választott.

2024. március 03. 12:00

Egy fogorvost lelőtt egy „elégedetlen” volt páciens, aki a rendőrség szerint hetekkel előre eltervezte a gyilkosságot – írta meg a New York Post.

A 29 éves Mohammed Abdulkareem állítólag délután negyed öt körül fekete ruházatban berontott a Smile Plus Dentistry & Orthodontics rendelőbe, és tüzet nyitott, két felnőtt férfit és egy felnőtt nőt megsebesítve.

A fegyveres ezután bepattant egy kisteherautóba, és elmenekült a helyszínről. Az elsősegélynyújtók mindössze két percen belül kiérkeztek, de az egyik férfi a helyszínen meghalt. A többieket súlyos, de stabil állapotban szállították kórházba.

Bár a rendőrség nem nevezte meg az áldozatokat,

 az elhunytat a Yeshiva World azonosította Dr. Benjamin Harouni zsidó fogorvosként, aki az apja tulajdonában lévő fogorvosi rendelőben dolgozott. 

A 28 éves recepciós, Yareli Carrillo és egy 40-es éveiben járó férfi volt a lövöldözés másik áldozata.

A sokkoló lövöldözés miatt hajtóvadászat indult Abdulkareem után, akit nagyjából öt órával a lövöldözés után fogták el, miután egy állampolgár bejelentette, hogy a bérelt teherautó elhagyatottan állt San Diegóban, mindössze 20 mérföldre a fogorvosi rendelőtől. Abdulkareemet a közelben találták meg, egy töltött kézifegyverrel és több töltött tárral együtt.

Nyitókép: Illusztráció/Gerardo Vieyra / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­ö­s­ ­­­l­­á­­n­­y­o­­­k­ ­v­­á­­­r­n­a­­­k­­­ ­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Dunhill67
2024. március 03. 21:36
multikulti...pff
Akitlosz
2024. március 03. 17:17
"Egy elégedetlen ügyfél lelőtte fogorvosát Amerikában" Nem hiszem el. Szerintem megint hazudik a Mandiner. A cikk alapján inkább muzulmán-zsidó ellentétnek tűnik és nem fogászati jellegű nézeteltérésnek.
rockercicc
2024. március 03. 15:42
Ez is egy mocskos tetű hulladék arab. Nem valók ezek civilizációba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!