Teljesen kicsapta a biztosítékot Daniel Freundnál Orbán párizsi útja

2024. január 05. 12:41

Nem tetszik neki, hogy Orbán Viktort is meghívták Jacques Delors párizsi búcsúztatására.

2024. január 05. 12:41
null

Úgy tűnik, egyesekben kicsapta a biztosítékot, hogy Jacques Delors búcsúztatására Orbán Viktor is Párizsba érkezett. A Politico hosszas cikkben méltatlankodik az eseten, szerintük ezzel Orbán gúnyt űz „Delors utódjából”, azaz Von der Leyenből, de úgy tűnik, a lapnak megszólaló Daniel Freund sem örömködik: „bizarr volt őt meghívni. Delors az Európai Unió megalkotója, és kevesen görgettek az EU elé annyi akadályt az elmúlt években, mint Orbán.

Jacques Delors forogna a sírjában”

– vélte a német EP-képviselő.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 07. 09:23
A csüngőhasú képe mindent elbír,kétségtelen…🤮
laurahann
2024. január 06. 16:15
Kicsapta? Nemáá! Majd figyelj nagyon hétfőn, hétfőtől, otthon a hazádban, hazátlan geci! Na majd az csapja ki a biztosítékot! Agyatlan, műkedvelő, balfsz!
orygabor
2024. január 06. 10:43
Kis buzi.
Barna Zsolt
2024. január 06. 09:43
Íme, Orbán ars poeticája, amelyet Delors temetésén, a laudatio funebris közepette, zsolozsmázott halkan magában: " Az évszakok táncával felejtetve vénülni lassan, bölcsen, megadással. Úgy múlni halkan az örök múlással, mint hab a habbal, az árnyék az árnnyal, majd szép éretten a kész sírba esve."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!