Orbán Viktor: „Elment Magyarország barátja” (FOTÓ)

2024. január 05. 13:32

„Köszönünk mindent!” – búcsúztatta Jacques Delorst a magyar kormányfő.

2024. január 05. 13:32
null

Rövid Facebook-bejegyzést tett közzé pénteken Orbán Viktor Jacques Delors búcsúztatásáról.

Elment Magyarország barátja és Európa vezetője a rendszerváltás utáni, sorsfordító időkből. Köszönünk mindent!”

– írta a kormányfő. 

Orbán Viktor miniszterelnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására vett részt pénteken Jacques Delors, az Európai Bizottság korábbi elnökének búcsúztatási szertartásán Párizsban.

Nyitókép: Stephanie Lecocq / Pool / AFP

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 07. 09:21
Hazug képmutatásból,mint mindig, csillagos ötös.🤮
alexandrosz-2
2024. január 05. 22:15 Szerkesztve
Föderalista szabadkőműves geci volt, a zsidó kalergi tervének egyi szorgos és magas beosztású vakolöja. Ezért sem volt barátja senki, a magyarok végképp nem. A hazug vétótlan köpcös geci se a barátja volt, hanem a sunyi csicskája. Ezért hullat most krokodilkönnyeket a zsarolója ravatalánál, ahelyett, hogy lehugyozná a sirját.
masikhozzaszolo
2024. január 05. 15:23
Hol az ágyútalp? (Nyilván már Ukrajnában)
Türelem
2024. január 05. 14:53
Vagyis jól látható, hogy a franciákat akkor is a németekkel, habsburgokkal kapcsolatos céljaik motiválták, az említettek semlegesítési szándéka vezérelte, s ez ma sem változott. A franciák és mások is keresik a stratégiai céljaik elérését segíthető szereplőket. A temetés egy protokolláris esemény, a lényeg a találkozások szülte pókhálófonás lehetősége. Talán Macront is érdekelhetik az EU elkerülhetetlen összeomlását követő világ lehetséges pólusai, annak formálói.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!