„Orbán már akkor európai ügyekkel foglalkozott Delors-ral, mikor Daniel még csak 10 éves volt” – keményen kiosztották a német EP-képviselőt

2024. január 05. 14:59

Orbán Balázs csendre intette a méltatlankodó Daniel Freundot.

2024. január 05. 14:59
null

Mint arról beszámoltunk, meglehetősen kiakadt Daniel Freund azon, hogy Jacques Delors búcsúztatásán Orbán Viktor is részt vett. A német EP-képviselő szerint ettől

Jacques Delors forogna a sírjában”.

Freundot Orbán Balázs tette helyre X-en, mint írta:

„Orbán Viktor már európai ügyekkel foglalkozott Delors-ral együtt, amikor Daniel Freund még csak tíz éves volt. Úgyhogy talán csendben kellene maradni, és tisztelni az elhunyt emlékét”.

Orbán Balázs X-bejegyzését itt olvashatja el:

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Alexis Haulot / Európai Parlament

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 07. 15:34
Dánielt még pelenkázták, amikor Orbán már szabadságharcos volt. Mit akar ez a tetü? Orbánnak még a házipapucsát sem tudná megmászni, még oxigénpalackkal sem.
Lajoss
2024. január 07. 09:25
Balázs szánalmas a szervilizmusod… bár igazad van,ebből élsz…🤮
Xplorator
2024. január 06. 18:59
Úgy általában nem vagyok agresszív, de ezt a Freund nevű buzi fehérjehalmazt úgy tudnám alulról fölfele irányozottan orrba rúgni, hogy csak úgy rottyanna, és nincs olyan csontpótlás, meg plasztikai sebész, aki utána még emberi arcot tudna csinálni abból, ami az orra és a felső fogsora helyén megmaradna neki.
CsakOlvas
2024. január 06. 11:26
reciproki, remélem nem vagy diplomata, ezen közösen örülhetünk. Amúgy rájöttem, csaj vagy te :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!