Magyar rajongó rajzát osztotta meg közösségi oldalán Terence Hill

2024. január 24. 08:24

Hatalmas megtiszteltetés érte a magyar rajongót.

2024. január 24. 08:24
"Mein Name is Somebody" Screening Munich

A Bud Spencer és Terence Hill páros legendás és népszerű filmjeinket hatalmas rajongótábora van Magyarországon. Ebbe a táborba tartozik Szabó Dávid is, akinek a színészpárosról készített rajza annyira megtetszett Terence Hillnek, hogy azt ő maga is megosztott a közösségi oldalain – írta meg a 24.hu.

A magyar rajongó által készített grafika Az ördög jobb és bal keze második részének egyik ikonikus jelenetét örökítette meg. A rajzot Hill hétfőn saját Facebook- és Instagram-oldalán is megosztotta.

Szabó Dávid ezt írta a közösségi oldalán, miután felfedezte, hogy a színész megosztotta az alkotását:

Óriási megtiszteltetés ért, el sem hiszem! Terence Hill megosztotta a róla és Bud Spencerről készült rajzomat, Trinity és Bambino, »Az ördög jobb és bal keze 2« című filmből. Köszönet gyerekkorom nagy hőseinek, jó egészséget és további sok sikert Terence!

A színész által megosztott rajzot itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Gisela Schober/Getty Images

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shanya
2024. január 24. 23:05
Egy igazi rajongónak nem kell ettől nagyobb öröm! Gratula a képhez!
SzkeptiKUSS
2024. január 24. 14:05
Nagyon jó rajz, büszke lehetsz rá. Még a film humorát is visszaadja.
kukasmacska
2024. január 24. 12:05
Te mondd azt, hogy jól sikerült a rajz, a te hangod mélyebb!
rasdi1
2024. január 24. 11:03
"A Bud Spencer és Terence Hill páros legendás és népszerű filmjeinket hatalmas rajongótábora van Magyarországon. " Nem ártana ezt a mondatot újragondolni. Legalább a Magyar Kultúra Hetén kérném tisztelettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!