A szlovák lap szerint a Fidesz már soha nem fog választást veszíteni

2024. január 23. 11:32

Az SME egyik publicistája szerint Robert Fico még Orbán Viktornál is ukránellenesebb, a szlovák parlamenti képviselő véleménycikkében pedig azt írta, a kormányfő megalázta szövetségeseit és állampolgárait budapesti látogatása során.

2024. január 23. 11:32

A Fidesz már soha nem fog választást veszíteni Magyarországon – áll a szlovák SME oldalán megjelent véleménycikkben. Peter Schutz szerint ennek az a legfőbb oka, hogy a magyarok több mint 50 százaléka egyetért azzal, hogy a migrációt Soros György szervezi.

A publicista úgy érzi, Robert Fico túlszárnyalja a magyar miniszterelnököt ukránellenes propagandában, mert olyat még Orbán Viktor sem mondott, hogy ostobaság azzal számolni, hogy Ukrajna visszaszerzi az összes Oroszország által elfoglalt területet.

Az Orbán-Fico szövetséget minden létező módon kritizáló SME egy másik véleménycikket is közölt. A SaS párt parlamenti képviselője, Juraj Krúpa azt állítja, hogy a szlovák kormányfő úgy döntött, az Európai Unióra nem partnerként, hanem ellenségként tekint.

„A szuverenitás erői felnéznek azokra a magyarországi erőkre, amelyek nem hajlandók elfogadni a történelem megdönthetetlen tényeit. Trianont örök és befejezetlen traumának tekintik.

Fico Orbánnak való behódolása undorító módon derült ki a közelmúltban tett budapesti látogatásán

– írta többek között a politikus. Hozzátette, Robert Fico a látogatás során nemcsak sok szlovák állampolgárt, hanem számos uniós partnerét is megalázta hódolatával.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. január 24. 10:04
"KBA98 2024. január 23. 17:51 Remélem is, sőt Orbán Viktor meg fogjuk koronázni" Nem lehet. Nem katolikus :)))))
KBA98
2024. január 23. 17:51
Remélem is, sőt Orbán Viktor meg fogjuk koronázni csak sokat basztassatok minket!
falcatus-2
2024. január 23. 15:28
egy sikeresen átoperált szutyok: stormy 2024. január 23. 12:07 "2 max 3 ciklus múlva veszíteni fog. mive leszarja a szvazóbázisát magasról. illetve leszarja a fiatalokat akik masszívan fidesz ellenesek...." évi kb. 90-110 ezer az elhalálozások száma. Mivel nem az USA tagállama vagyunk 1910 óta nagyjából 1 millió honfitársunk lekerült a szavazói listáról. Mivel fogyunk, évi születések figyelembe vételével kb. 800 ezer új szavazati joggal rendelkező kerülhetett fel a szavazó listákra. 12 éve erőlködés nélkül stabilan hasít a 2/3 a "masszív fideszllnességről álmodozó tökfejeket magukra hagyva. Drága Ildikó, de jó, hogy ennyi hülyétek hasít az 5. 2/3 felé.
states-2
2024. január 23. 14:35
Egyetértünk. A Fidesz soha nem fog választást veszíteni. Már csak azért sem, mert vagy 20 éve kihívót sem tudnak állítani Orbán ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!