Zelenszkij kimondta: A Krími híd katonai célpont

2023. július 22. 10:46

Hova lehet tovább eszkalálódni?

2023. július 22. 10:46

A Defense Express, a Guardian és a CNN is megírta, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő híd „háborút hoz, nem békét”, ezért katonai célpont.

Ahogy megírtuk, 2022 októbere után ismét támadás érte a Krími hidat az Ukrán Biztonsági Szolgálat és az ukrán haditengerészet közös hadművelete eredményeképpen. A támadásban két ember életét vesztette, egy gyermek megsérült. Oroszország terrorcselekménynek minősítette a támadást, Vlagyimir Putyin orosz elnök pedig azonnal a tettek mezejére lépett.

Ezt is ajánljuk a témában

Zelenszkij, aki videokapcsolaton keresztül szólalt fel az Egyesült Államokban megrendezett Aspeni biztonsági konferencián, most hangsúlyozta: a közúti és vasúti híd 

 „nem csak egy logisztikai út. Ez az útvonal a háború lőszerrel való ellátására szolgál, 

és ez napi szinten történik. Ez militarizálja a Krím félszigetet”. 

Nyitókép: STRINGER / AFP

A krími hidat semlegesíteni kell,

magyarázta az ukrán elnök.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. július 23. 18:15
Lője már ki valaki azt a FASSZOPÓ szarkeverő zsidrákot az isten faszára hogy végre béke legyen és az usa is takarodjon a gecibe a vén barommal együtt 🔫🔫🔫🔫🔫😠😠😠😠😠
FeketeFehér
2023. július 22. 19:43
Ha ez az üzem megépül, akkor ugyanolyan lesz, mint a hadi ipar más objektumai, legitim célpont az Orosz Föderáció fegyveres erői számára
falcatus-2
2023. július 22. 16:45
FreeEurope 2023. július 22. 14:46 "Kijevben is van híd.">>>most ennél durvább válasz fog jönni. Lyukról, lyukra fognak ugrálni a nyúlcipőjükben.
falcatus-2
2023. július 22. 16:42
"A krími hidat semlegesíteni kell,magyarázta az ukrán elnök.">>>Azt most gondolom ezzel most sikerült elérnie a visszaszámlálást. Bunkerről bunkerre vándorolhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!