Bayer Zsolt: Vírusként terjed az antiszemitizmus a német egyetemeken, védelmi háborúról vízionálnak

2023. december 18. 07:11

Erős párhuzamot talált a jobboldali publicista.

2023. december 18. 07:11

Bayer Zsolt az elmúlt napok németországi fejleményeire reagált Bádog nevű blogján.

A reakció előzménye, hogy nemrég kiderült: a német hadsereg főparancsnoka úgy véli, többé már nem lesz visszatérés az ukrajnai háború előtti időkhöz, ezért a németeknek hozzá kell szokniuk a védelmi háború gondolatához. Másrészt arra a megdöbbentő hírre is reflektált egy kalap alatt, hogy Németországban rendőrségi akciókra van szükség az egyetemeken ahhoz, hogy zsidók beléphessenek az előadótermekbe.

Mint a publicista fogalmazott:

Vírusként terjed az antiszemitizmus a német egyetemeken. A német hadsereg főparancsnoka egy Oroszország ellen indított «védelmi háború» szükségességéről vízionál”

 – írja Bayer, majd vészjóslóan hozzáteszi: „Te, ezt már ismerjük...”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

***

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 23. 22:59
A libernyákizmus vagy nácizmusba vagy bolsevizmusba torkollik, de az biztos, hogy valami szélsöséges örültségben leli az elkerülhetetlen halálát. Most már értem azt is, hogy hogyan tudta az "intelligens és kultúrált" német népet belevinni a legmocskosabb háborúba, népirtásba, Európa tönkretételébe. A mai nyugati vezetök és a média magatartása adta meg a választ erre.
dryanwolf
2023. december 18. 20:00 Szerkesztve
Vírusként terjed... Te, ezt a Bayernét már ismerjük... - "titokban adta el multiknak az állami vérplazmát".)
MaBaker
2023. december 18. 09:44
Vírusként terjed a szemitizmus a jobboldali újságírók körében
powerage
2023. december 18. 09:34
"Erős párhuzamot talált a jobboldali publicista." Azért ez nem egy nagy felfedezés, csak a progresszív elmeroggyantak nem hajlandóak felismerni azt, hogy a nyugat jelenleg ismét Weimar korát éli és a történelem hajlamos ismételni magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!