Változnak az idők

2023. október 21. 17:01

A „progresszió” felfedezte magában az Izrael-ellenességet és az antiszemitizmust.

2023. október 21. 17:01
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Már többször elmondtam, de megismétlem: még akár tíz éve is azt a vonalat vitte a mainstream sajtó és a ballibsi politika, hogy aki bármiért bírálni meri Izraelt, az antiszemita. »Az új antiszemitizmus az Izrael-ellenesség« – ez volt a jelszó, s ha megbotlottál a Dohány utcában a zsinagóga előtt, antiszemita voltál. (Ma a Momentum elnöke, az »államférfi«Gelencsér oda jár “szentmisére”.)

Most pedig minden másképpen van.

 A »progresszió« felfedezte magában az Izrael-ellenességet és az antiszemitizmust, és – hogy ennek a progressziónak egyik dédelgetett kedvencét szó szerint idézzük – »teli erőből szopja” az arabok “f…át«. Ami persze érthető, ugyanis ez a »progresszió« szabadította rá Európára ezt a csürhét, s vele az armageddont.

S lám, ma már a kis idióta Greta is felismerte az idők szavát.

Greta Thunberg svéd klímaaktivista globális sztrájkot hirdetett Palesztináért és terrorral vádolja Izraelt és a Nyugatot. A globális klímamozgalom egyes részeit egyébként újra és újra vonzza az antiszemitizmus. A Greta Thunberg által kezdeményezett »Fridays For Future« (FFF) már 2021-ben is megosztott egy antiszemita posztot.”

***

Nyitókép: TIMOTHY A. CLARY

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. október 23. 05:17
Amióta létezik Izrael azóta terrorizálja úgymond önvédelemből az arabokat. A "nyugat" meg kb.félrenéz. Az ellentmondás a nyugat-európai arab bevándorlás támogatásában rejlik. Viszont a lufiképű nem új dolgot talált ki, a zsidóság egyet jelent az antiszemitizmussal.
Ekrü
2023. október 22. 20:59
koronaszepe 2023. október 21. 17:27 "10 éve egy átlag fideszes kommentelő a néhai Heti Válasz kommentfalán akkora antiszemita volt, hogy a holdról is látszott..."- Csak szólók ,10 éve az a jobbikos volt. Tudod, amelyik pártról azt állítottátok, hogy a Fidesszel fog összeborulni... S mi lett a vége? Összeborult az összes fideszest bőszen nácizó baloldallal, s ti pedig mára sikeresen segget csinálva a szátokból büszke nemzetszocialisták lettetek...
Hobby024
2023. október 22. 14:04
"Tisztességes ember megnézi a konkrét eseményt és az alapján mond véleményt, nem pedig zsigeri gyűlöletből." Idézet az előttem szólótól. A Hamasz békés emberekre tört rá, akik épp buliztak, élték mindennapi életüket. Válogatás nélkül mészároltak le csecsemőt, anyát, öreget. Ez nettó terrorizmus. Engem egyetlen dolog érdekel a sajnálatos, mindkét felet érintő történetben. Mi lesz Európával? Mi lesz azzal a szabad csodálatos földrésszel és kultúrájával, amire meggondolatlanul rászabadították a migrációt? Ha a hazai liberális fősodornak ha valami őnkritikája lenne Orbánnak még a lába nyomát is meg kéne csókolnia, mert Svédország? Franciaország, és a magából teljesen kivetkőzött Németország megásta a saját sírját a migrációval.
bodrigyuri
2023. október 22. 12:43
Te is progresszív vagy, koca! Sémi belharc cionista tematikája mentén fikázol egy európai fehér lányt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!