Erdogan: Izrael támadásai nélkülözik a legalapvetőbb humanitárius értékeket

2023. október 17. 21:38

Így reagált a török elnök a gázai al-Ahli Arab Baptista Kórházra mért csapásra.

2023. október 17. 21:38

Becslések szerint 200-300 ember halt meg a gázai al-Ahli Arab Baptista Kórházra mért csapásban – közölte a Hamász vezette palesztin egészségügyi minisztérium szóvivője, olvasható a SkyNews hasábjain. 

A hírre X-en reagált Recep Tayyip Erdoğan török elnök:

Egy olyan kórház elleni támadás, amelyben nők, gyermekek és ártatlan civilek vannak, a legújabb példa arra, hogy Izrael támadásai nélkülözik a legalapvetőbb humanitárius értékeket.”

Arra kérem az egész emberiséget, hogy tegyen lépéseket ennek a példátlan gázai atrocitásnak a megállítására” – tette hozzá. 

Nyitókép: MAHMUD HAMS

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2023. október 18. 14:47
Mai naptól kezdve akkor kéretik a kurdok irányában is ugyanezzel a mély humánummal intézkedni, és akkor a világ is lehet hogy el fog tudni tekinteni Erdogan elnök úr ilyen természetű múltjának felemlegetésétől. Jut eszembe, megkapta már a békenóbelt a Fényességes Padisah?.... Súlyos mulasztás.
anonymtalan2
2023. október 18. 09:42
Azért várjunk ezzel, nagyon úgy néz ki, hogy a palesztinok nem csak a fegyvereket vették meg Ukrajnából, hanem a kezelésükhöz az inkompetenciát is.
pipa89
2023. október 18. 08:42
Minden háború erről szól. Ezért kellene a kirobbantókat felelősségre vonni, ugye?! Azt kell keresni, akinek hasznot hoz a háború és nem áldozatot!!! Akkor foglalkoznánk a valósággal és a jövőbeni megelőzéssel, ugyebár!
szintetikus
2023. október 18. 07:54
Kit zavar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!