„Az európaiak könyörtelenül kitépik keresztény gyökereiket” – videón, ahogy Vlagyimir Putyin Stier Gábornak válaszol

2023. október 07. 07:10

Az orosz elnök szerint „Európa, amely már régen elvesztette szuverenitásának egy jelentős részét, kénytelen volt a szuverén szolgájává válni”.

2023. október 07. 07:10

Korábban a Mandiner beszámolt róla, hogy Vlagyimir Putyin is részt vett a Valdaj Klub éves ülésén. Stier Gábor, a www.moszkvater.com főszerkesztője a helyszínen kérdezte az orosz elnököt.

Hiszem és tudom, hogy az Egyesült Államok volt az, aki kirobbantotta az ukrajnai válságot”

És ez nem a véletlen műve volt. Mi a következmény? Európa, amely már régen elvesztette szuverenitásának egy jelentős részét, kénytelen volt a szuverén szolgájává válni és végrehajtani annak politikáját: átállni az Oroszország elleni szankciók, korlátozások politikájára” – hangsúlyozta az orosz elnök.

Ezt is ajánljuk a témában

Vlagyimir Putyin szerint mindennek a következménye már tisztán látható: az európai gazdaság versenyképessége a mélybe zuhant, míg fő vetélytársuk, az USA gazdasági versenyképessége „drámaian növekedett”. Hozzátette: „A szuverenitásuk egy részének saját maguk általi elvesztésének következtében önnön kárukra kellett döntéseket hozniuk.”

Az európaiak elpusztítják a keresztény kultúrán alapuló gyökereiket, azokat egyszerűen könyörtelenül kitépik”

 – húzta alá az orosz elnök válaszában.

Videón a kérdezz-felelek:

Nyitókép: Grigory SYSOYEV / POOL / AFP

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. október 07. 17:29
Putyin világosan és érthetően beszélt: a nyugat nem áll ki a keresztény kultúra, vallás védelmében (lásd: Finno. el akarja ítélni bírósággal a volt miniszterét, mert a Bibliából mert idézni - keresztény létére. Paradox, de ma épp az az ország jelent nagyobb védelmet a keresztények (sőt, zsidók számára is), mely 70 éven át irtotta a kereszténységet. Nem hallottam olyat, hogy mostanában diszkó, klubot, gördeszka pályát, kocsmát és szállodát csinálnának orosz katedrálisokból.
Bitrex®
2023. október 07. 14:12
Ma ez a "Kovács Ubul" az ügyeletes bértollnok?
csapláros
2023. október 07. 13:28
szutykok 2023. október 07. 11:26 ..."harmadára esett a vallásosok száma:"... A faszomat érdekel a vallásosak száma, attól még ez a LEKURVÁZOTT ország KERESZTÉNY-JUDEO marad, ahol SEMMI KERESNIVALÓJA az illegális kaporszakállúnak, mert forró disznózsírban sütünk belőlük tepertőt NEKED és a nemzetáruló liberálnáci fajtádnak! Egyél muzulmánból sütött kutyatápot bazdmeg!
csapláros
2023. október 07. 13:22
mc-foker 2023. október 07. 11:37 ..."Szóval az USA támadta meg Ukrajnát,"... Azt letagadni, hogy az ukrán neonácik a gyilkos állati ösztöneiktől hajtva USA asszisztálásával nyírták a ruszkikat, ahol érték őket a Donbasszban és más keleti 100 %-ban ruszkik lakta részeken, hogy szánt szándékkal basztatta a medvét az uki NATO tagság lebegtetésével és Fuckrajna NATO és CIA ügynökökkel való elárasztásával, baszott nagy húgyagyúságra vall, amit hiába is próbálsz 3 fogú farhátzabáló nyuggerezéssel leplezni...Látszik, hogy neked inkább a könnygáz szipózás és otthoni zuhany hiányában a vízágyúzásban való tisztálkodás jön be, keringés frissítésként egy kis sünözéssel és gumilövedék dögönyözéssel...Szánalmas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!