Vidám német hétköznapok

2023. szeptember 19. 15:09

Egy pillanatra se felejtsük el: ezek az új „európai értékek”.

2023. szeptember 19. 15:09
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Már Munk Péter és az Üvegemberke is erről álmodozott. Az ilyen vidám német hétköznapokról. S egy pillanatra se felejtsük el: ezek az új »európai értékek«.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: BERND WEISSBROD / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2023. szeptember 20. 14:14
És végül de nem utolsó sorban megszüntetni azt, hogy Magyarország egyik fele utálja a másikat Ahhoz polgárháború kellene. Hány Fluor Tomi meg Schmuck Andor harcolna a barrikádokon?
blackorion93
2023. szeptember 20. 07:51
Ha van dolog, aminek én is örülök annak ellenére, hogy soha nem szavaznék Viktorra az az, hogy Magyarországon valóban nincsenek No go zónák, és nem vagyunk elöntve a mingrásokkal... Én csak azt nem értem , miért kell úgy csinálni, mint ha itt minden olyan kurvára rendben lenne, van itthon is mit söprögetni, ha nem is migránsokat. Lehetne mondjuk egy igazságosabb újraelosztás, érdemben foglalkozni az infrastruktúrával , megpróbálni lenyomni az európa rekorder inflációt és adót. És végül de nem utolsó sorban megszüntetni azt, hogy Magyarország egyik fele utálja a másikat. A lista még elkeserítően hosszú...
connorj
2023. szeptember 20. 01:00
IZRAEL ÁTVÁLLALJA A MAGYARORSZÁGRA JUTÓ MIGRÁNSKVÓTÁT. VAGY NEM.
galancza-2
2023. szeptember 19. 21:12
fed74! Ma sokkal jobb az átlagemberek életszínvonala mint a balos kurmányok idejében. Ma sokkal jobb az átlagfizetések, átlagnyugdíjak vásérlóereje,mint a balos kurmányok idejében. Ma sokkal kedvezőbb az államadosság-gdp aránya mint a balos kurmányok idejében. Ma sokkal széleskörűbb a sajtó-szólás-gondolatszabadság,mint a balos kurmányok idejében. A közbiztonsággal sajnos ma is vannak problémák, de még így is jobb, mint a balos kurmányok idejében. Ma sokkal kisebb a korrupció mint a balos kurmányok idejében, szlovákoknál, horvátoknál ,olaszoknál, hollandoknál sokkal nagyobb a korrupció mint nálunk, de a francia,német korrupció is majd nem olyan mint nálunk. A mai magyar átlagember életszínvonala jobb mint a szlovák, román, bulgár, horvát átlagember színvonala.És egy szinten vagyunk a lengyelekkel, szlovénekkel, csehekkel, lettekel, litvánokkal, észtekkel és sok OV-gyűlölőnyugati pénzintézet szerint a a görögökkel, portugálokkal is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!