Fico pártja kiáll Szlovákiában a gyermekvédelem mellett

2023. szeptember 12. 13:53

„A genderideológia nem teheti be a lábát az iskolákba” – hangzott el a kampányvideóban.

2023. szeptember 12. 13:53

Kis kampányvideót tett közzé a Smer (szlovákiai szociáldemokrata párt), amelyben élesen kritizálják az LMBTQ-ideológiát.

„Amikor a progresszívek azon gondolkoznak, hogy vajon ők lányok, fiúk vagy helikopterek, akkor mi egyértelműen kijelentjük:

a genderideológia nem teheti be a lábát az iskolákba,

a házasság pedig egy nő és egy férfi szövetsége” – mondta Robert Fico, a Smer elnöke.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Bertrand Guay/AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. szeptember 12. 16:35
Sok jóra nem számítok. Talán a szlovák nép nem akkora hülye, mint az orbánisták, és nem szopják be ezt a hót primitív szöveget. Ha igen, akkor Fico restaurálja a maffiaállamot, az orbáni maffiaállam testvérét.
Lord Vader
2023. szeptember 12. 16:06
Egy 5 éves óvodás is tudja, hogy Fico a létező legnagyobb manipulátor Szlovákiában, akinek regnálása idején törvénytelenség törvénytelenséget követett, ennél már csak a mečiari idők voltak sötétebbek. Olasz maffia, magyarellenes kicsapongások, az oknyomozó újságíró meggyilkolásának megrendelése, satöbbi. Hülye vagy, alenka. Kezet foghatsz a tótozó színmagyarokkal, akik ma rólad is megírták a véleményük.
Lord Vader
2023. szeptember 12. 16:03
Kuss alenka, anyád sírját gondozd, te köpönyegforgató szardarab.
alenka
2023. szeptember 12. 16:00
Ficonál arra utaltam csupán tetszik,ahogy nyilatkozik az lmbtq- faszsagrol...nem kell szavaimat kiforgatni..csakis magyar pártokra szavazok mindig Szlovákiában....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!