„Rabszolgasorba fogom taszítani ezeket a ribancokat”: íme az Andrew Tate elleni vádirat összefoglalója

2023. augusztus 23. 18:51

Felkavaró iratok kerültek napvilágra.

2023. augusztus 23. 18:51
British-US former professional kickboxer and controversial influencer Andrew Tate addresses the media in the front of his home in Bucharest, August 4, 2023, after a Romanian court lifted a house arrest order on him and his brother who will now be placed under judicial control as they await trial on human trafficking charges.

A román ügyészek közölték az Andrew Tate-tel kapcsolatos bizonyítékok részleteit. A dokumentumok arra vonatkoznak, hogy Andrew Tate nőket kényszerített szexuális aktusra. Az ügy összefoglalója több száz oldalnyi tanúvallomásból áll – írta meg a BBC.

Az összefoglalóban szerepel egy szöveges üzenet, amelyben Andrew Tate a jelek szerint azt állítja, hogy ő volt a vezetője annak a felnőtt tartalmakkal foglalkozó vállalkozásnak, amely az ügyészek szerint emberkereskedő hálózatként működött. A lap tájékoztatott róla, hogy a nyár elején a román ügyészek egy nyilatkozatban azt állították, a Tate testvérek úgy toborozták az állítólagos áldozataikat, hogy

félrevezették őket, majd a nőket egy Bukarest külvárosában lévő házba szállították.

Azon a helyen pedig a csoport szexuálisan kihasználta őket, és fizikai erőszakkal pornográf tartalmak előállítására kényszerítette őket.

A dokumentumban lévő szöveges üzenetekben több fenyegetés is elhangzik. Ezek közül kiemelendő a „kitöröm a fogaid”, vagy hogy „hullazsákban végzed”.

Tristan Tate a dokumentumok szerint szintén minősíthetetlen hangnemet ütött meg. 

Rabszolgasorba fogom taszítani ezeket a ribancokat. Még, még, még, több órát fogok dolgoztatni velük.

Úgy fogom dolgoztatni a ribancokat, mint a rabszolgákat. Rabszolgamunka, kész, minimum 10-12 óra naponta” – fogalmazott.

Az ügy folytatása

Andrew Tate, valamint a testvére, Tristan Tate védőügyvédjük közbenjárásával várhatóan még ebben a hónapban megtámadják az ügyészségi bizonyítékokat a tárgyalás előtti meghallgatáson. A BBC ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy

az általuk látott ügyiratban említett anyagok egy része elfogadhatatlannak minősülhet.

A vádlottak vitathatják, hogy ők tették ezeket a kijelentéseket, és vitathatják azok pontosságát vagy szövegkörnyezetét. Azt is megkérdőjelezhetik, hogy azok megfelelnek-e az elkövetett bűncselekményhez szükséges jogi normának.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: DANIEL MIHAILESCU / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. augusztus 24. 10:43
Vader nagyúr ! Mitől lenne más a nő most, mint 1000 éve ?
survivor
2023. augusztus 24. 10:41
Sharon Tateről hallottam. Ezek kicsodák ?
B_kanya
2023. augusztus 24. 00:30
Csak szólok, hogy Candece Owens kiderítette a fő sértetről, hogy több identitása (hamis papírok) van és már kiskorúként "megmetoozott" pár fickót, súlyos összegektől szabadítva meg őket.
letsgobrandon-2
2023. augusztus 23. 20:08
nigga
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!