Elmondta Musk, szerinte ki fogja nyerni az orosz-ukrán háborút

2023. július 11. 19:25

Twitter-oldalán vázolta fel a lehetséges forgatókönyvet a Tesla-vezér.

2023. július 11. 19:25
null

A Tesla vezére egy Twitter-posztban fejtette ki véleményét a háborúról, és a jövőbe tekintve egy lehetséges forgatókönyvet is felvázolt. 

Elon Musk úgy fogalmazott, „az ukrán és az orosz ifjúság virága már régóta haldoklik a lövészárkokban, szinte területi nyereség nélkül”.

Majd azzal folytatta, ha „bármelyik fél támadja az erősen sáncolt állások, sokkal több katonát fog veszíteni. Ráadásul Oroszország 4:1 arányú többségben van Ukrajnában, így 

egy kimerítő háborút akkor is megnyerne, ha a veszteségek egyenlőek lennének”.

Musk posztját azzal zárta, „ha egy ukrán offenzíva súlyos veszteségekkel járna, egy orosz ellentámadás sokkal több területet foglalna el. Ezért nem volt nagyobb offenzíva”.

Vagyis a világ leggazdagabb üzletembere úgy gondolja, 

az orosz hadsereg győzelmi esélye nagyban megnő, ha elhúzódik a háború.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: AFP

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. július 13. 07:52
Akik mellé majd az oláhok állnak a legvégén, az fogja nyerni a háborút.
Dixtroy
2023. július 12. 15:05
Legalább nem hülye.
B_kanya
2023. július 12. 10:25
"MTom fogas paduc 2023. július 12. 08:48 Egy mondatban kinyilatkoztatrad " Tomika, még mindig várom hogy oroszok által bevetett kazettás töltetről adj linket.
fogas paduc
2023. július 12. 08:11
Ezért nem kellett volna az ukriknak az usa biztatására kiprovokálniuk a háborút. A dicsőség már megvan, de Ukrajna meg nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!