Agyműtéttel akarták gyógyítani India első nyíltan homoszexuális hercegét

2023. július 29. 16:25

A herceg azóta arra használja befolyását, hogy a melegek jogaiért küzdjön.

2023. július 29. 16:25

Manvendra Singh Gohil herceg a Sky News-nak beszélt arról, hogy szülei orvosi segítséget akartak kérni, amikor bevallotta nekik, hogy a férfiakhoz vonzódik. A szülők megpróbálták meggyőzni, hogy vesse magát alá egy agyműtétnek, hogy megváltoztassák a szexuális beállítottságát.

A herceg szerint szülei emberi jogait sértették meg ezzel. Szerinte akár herceg az ember, akár nem, „a szülőknek nincs joguk ahhoz, hogy a gyermekeiket ilyen kínzásnak tegyék ki”.

 

A szülők kísérlete végül nem járt sikerrel, mivel az Egyesült Államokban az orvosok megtagadták a műtétet. 

 

A hercegről 2006-ban derült ki hivatalosan, hogy homoszexuális. Ez annyira feldühítette akkor az alattvalókat, hogy több helyen tüntetések robbantak ki, és felgyújtották a Gohil hercegről készült képeket.

A herceg a lapnak elmondta, azóta megbocsátott szüleinek, és bízik benne, hogy Indiában idővel egyre nyitottabbak lesznek az emberek a melegek felé.

Nyitókép: Sajjad HUSSAIN / AFP


 


 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. július 30. 15:30
A homoszexualitás, népies nevén buziság nem betegség, hanem bűn, abberáció, Isten büntetése. A gyógyítása agyműtéttel nem lehetséges, Isten viszont képes megtisztítani ebből a tisztátalanságból is. Hamis kereszténységben gyakori a papok között is ennek a deformációnak az elterjedtsége.
irmag2
2023. július 29. 20:03
Tehát orvosilag gyógyítható az elferdült, vagy elferdített beteg szexualitás.
balbako_
2023. július 29. 19:08
Lehet, hogy ez a megoldás.
Sany Xepi
2023. július 29. 18:54
🔷Csak annyit, hogy Indiában a Pride India egy építőipari vállalat nem melegfelvonulás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!