Biden szerint Putyin vesztésre áll - Irakban (VIDEÓ)

2023. június 28. 20:24

Az amerikai elnök újabb elszólással bővítette baklövéseinek listáját.

2023. június 28. 20:24
null

Joe Biden kedden csúnyán elszólta magát, ugyanis kijelentette, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök vesztésre áll Irakban. A Putyinról szóló újságírói kérdésekre válaszolva Biden így válaszolt:

A kérdezz-felelekről beszámoló Reuters egyébként kihagyta az írásából az iraki elszólást, viszont a Politico külön cikket szentelt az esetnek.

Joe Biden megmondta: Putyin otthon is elvesztette a háborút

„Természetesen" Ukrajnában is vesztésre áll az orosz elnök, és közben páriává is vált.

Biden egyébként már régóta bővíti a különféle baklövések és félrebeszélések lajstromát: volt amikor a levegővel fogott kezet, volt amikor egy szóban foglalta össze Amerikát, de volt olyan is, hogy nem találta el Rishi Sunak nevét...

Biden Amerikáról: Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme (videó)

Az Egyesült Államok elnöke meglepő kijelentést tett.

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2023. június 30. 10:41
Ki az a hülye, aki nem érti mit mondott valójában. Iraq mögött az oroszok álltak és Amerika valóban elpusztította őket. Ennyit mondott és nem tévedett.
syphax
2023. június 30. 06:56
"..Biden szerint Putyin vesztésre áll - Irakban (VIDEÓ).." AHA!!! Meg szarul áll nagyon OSZAMABINLÁDENY "széénája" is a 'zidén avvganyisztányba"--mint tuggyuk....
pollip
2023. június 29. 12:15
Mr Pressman! Ez nem kínos önnek? A hazájából hülyét csinálnak! Ne tessék csodálkozni, hogy a magyarok bíznak a legkevésbé az usa-ban! Ez csak azért van, mert hozzánk eljutnak az információk:-)))))) bizony:-))))
Odone Ricci
2023. június 29. 06:54
Érdemes átismételni a történelemkönyvekben leírt szerepét 1933-ban a joviális, idős Hindenburgnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!