A baloldal ugyanazzal próbálkozott Erdogan ellen, mint idehaza 2022-ben Orbán ellen

2023. május 29. 15:03

Erdogan győzelme jó hír minden, az illegális migrációt elutasító és békepárti európai számára.

2023. május 29. 15:03
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

„A stabilitás győzelme – Erdogan elnök újabb 5 éven át irányíthatja Törökországot. A török baloldali ellenzék ugyanazzal a katyvasz-koalícióval próbálkozott Erdogan ellen, mint idehaza 2022-ben Orbán ellen. Az állítólagos jobboldaltól a baloldalon át a kurd kisebbségig érő koalíció ugyanaz, a hazai közéletből ismert politikai franchise.

Erdogan elnöksége alatt gazdasági és politikai középhatalommá erősödött Törökország. A hatalmas török állam a régió utolsó stabil államainak végvára. Az ország destabilizációja pusztító hatást gyakorolhatott volna Európára. Törökország ugyanis jelenleg a Közel-Kelet összes konfliktusának utolsó védfala Európa irányába, mert milliónyi, indulni kész migránst lát el a területén, ezért a mi kontinensünk hálás lehet a török választóknak, hogy a baloldali zűrzavar és káosz helyett a kiszámítható stabilitás mellett tették le a voksukat.

A 2023-as Erdogan-győzelem egy kulcsfontosságú pillanatban szavatolhatja azt, hogy az orosz-ukrán háború a további, a nyugati szélsőbaloldal által erőltetett kiterjesztés helyett inkább marad lokális konfliktus. Erdogan, a stabilitás emberének győzelme ezért jó hír minden, az illegális migrációt elutasító és békepárti európai számára.”

Nyitókép: TUR PRESIDENCY / MURAT CETINMUHUR / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. május 31. 06:57
Ezt nem Európában találták ki és nem is innen pénzelik.
NERbot
2023. május 30. 11:24
Erdogan győzelme jó hír mindenkinek, aki szereti az 50%-os inflációt, az iszlamizmust, a korrupciót, az ellenzék bebörtönzését, a jogállam szétverését, a földrengés utáni mentési káoszt, a kurdok ellen folyó népirtást, az oroszokkal való bratyizást.
Újjáélesztett Dodó
2023. május 30. 10:27
A békéről ez jutott eszembe: "Kedves békebizottság. Köszönet a békedíjért. Éppen úgy a béke híve vagyok, mint ti. És hát, mi, akik a béke hívei vagyunk meg kívánjuk győzni a Föld összes lakóját arról, hogy a béke az egy szép dolog ugye. De a Föld nem minden lakója érti ezt meg. A Föld lakói, ki hol lakik, fel vannak osztva két törzsre. A törzsek sivatagban laknak... az egyik törzs a kút körül, míg a másik ezen a körön kívül lakik. A kút körül lakó törzs 'békét' akar. A kívül lakó törzs nem akar békét... hanem vizet akar. A kívül lakó törzs ugyan egy kicsit civilizálatlan, hiszen még a 'béke' fogalmát sem ismeri. Van szava viszont a szomjúságra, ami ebben a helyzetben nagyjából ugyanarról szól. A kút körül lakók bizottsága okos, jó, szép, gazdag és magukat biztonságban érző népségből áll, akik nem szomjaznak (és ezért van erejük és idejük a bizottságosdihoz). A kút körül lakók sokat beszélnek a békedíjról, amit a kút körül lakók, kút körül lakóknak adnak. A kívül lakók nem sokat beszélnek a békedíjról. Még egyszer köszönet a békedíjért. Amint bizonyára már többen értesültetek róla, a Lars von Trier által a Berlini Filmfesztiválra küldött köszönő videót megvágták, és csak a vetítés után felindultan a színpadra rohanó Vibeke Vindeløv producerasszony olvasta föl az eredeti változatot.
Belakiss
2023. május 30. 09:51
Erdogan győzelme jó hír minden olyan társaság számára, amely a média kisajátítását és az állami szintű lopássorozatot tűzte ki célul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!