Trump ártatlannak vallotta magát

2023. április 04. 21:29

Sajtóhírek szerint a következő személyes meghallgatás december negyedikén lesz.

2023. április 04. 21:29
null

Ahogy korábban megírtuk, kedden délután a manhattani bíróságon őrizetbe vették Donald Trumpot.

A volt amerikai elnököt 34 különböző bűncselekménnyel – köztük üzleti feljegyzések meghamisításával – vádolják.

Bár sokan számítottak arra, hogy valamilyen rövidebb nyilatkozatot tenni fog a volt elnök a tárgyalóterembe való belépése előtt, ez nem történt meg.

A távozás is hasonlóan zajlott, ugyanis Trump anélkül hagyta el a bíróságot, hogy beszélt volna az újságírókkal, ugyanakkor sajtóhírek szerint ártatlannak vallotta magát.

Trump óvadék ellenében hagyhatta el a bíróságot. Visszautazik Floridába, ahol a magyar idő szerinti éjjeli órákban beszédet mond majd.

A vád szerint Trump „illegális összeesküvésben” vett részt a 2016-os választások integritásának aláásására

A CNN forrásai szerint a Donald Trump elleni vádirat azt állítja, hogy a volt elnök összeesküvésben vett részt a 2016-os választások integritásának aláásására. A portál azt is tudni véli, hogy a volt elnök ügyében indult eljárás következő személyes meghallgatásának időpontja december negyedikén lesz New Yorkban.

 

Nyitókép: STEVEN HIRSCH / POOL / AFP

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 05. 18:38
Trump elbaszta. Míg tudhatta volna, nem tudta, míg merhette volna, nem merte, míg tehette volna, nem tette, most meg már úgy játszanak vele, mint labrador a rongybabával.
Gullwing2.0
2023. április 05. 14:20
Ártatlan, akár egy újszülött csecsemőket erőszakoló, vérfertőző, kannibál maffiafőnök, aki C-kategóriás, pancsolt dizájnerdrokkal keresi a szennyes lóvét, hogy aztán gyógyíthatatlan vírusokkal mérgezze az ivóvízhálózatot és nukleáris terroristaakciókkal paráztassa a lakosságot.
Akitlosz
2023. április 05. 12:32
"Sajtóhírek szerint a következő személyes meghallgatás december negyedikén lesz." Ezek szerint Amerikába is gőzerővel dolgoznak a bíróságok, csakúgy, mint Magyarországon. Azon, hogy évekig húzzák el az ügyeket.
felcsutfan
2023. április 05. 11:10
Úgy látom, nem téged szoktak felkérni a helyi fidelitasban, hogy tarts nekik retorikakurzust :D Ez még az oviban is kurva gyenge lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!