Ezúttal egy egész háztetőt loptak el tolvajok Romániában

2023. március 05. 17:10

Senkinek nem tűnt fel, hogy valami nincs rendben.

2023. március 05. 17:10
null

Tolvajok lopták el egy ház tetejét annak összes téglájával és gerendájával együtt Gyulafehérvár központjában – számolt be a Transtelex. Az eset furcsasága, hogy

senkinek nem tűnt fel, hogy valami nincs rendben.

A lopást a ház tulajdonosa jelentette a rendőrségnek. A károsult udvarán két épület található: egy régi, jelenleg lakatlan ház és egy 400 négyzetméteres csarnok. A tolvajok a házról ellopták a tetőt a tartószerkezettel együtt, a másik épületből pedig néhány fémsínt vittek el, amelyeket levágtak.

A ház ugyan lakatlan volt, de az udvar be volt zárva és a tulajdonosok gyakran jártak oda, mivel a postacímük oda szólt. Mint kiderült, a szomszédok hallották a munkálatok zaját, de nem gondolták, hogy a tulajdonosok beleegyezése nélkül zajlanának. A tulajdonos azt mondja, hogy február 7-én, amikor legutóbb ott járt, még minden sértetlen volt. Időközben azonban a tetőnek nyoma veszett.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toronyőr
2023. március 06. 12:17
Románia = Kleptománia
u.cserkész
2023. március 06. 12:12
"Ez nem lopás, ez szorgalom". /Hofi/
kaffogó hebrencs
2023. március 06. 08:15
Az uniós országok zászlóshajója, Bezzegrománia...
békalepcse
2023. március 05. 20:47
Kleptorománia...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!