Lencsevégre kapták Orbán Viktort Rómában, miután lerótta kegyeletét XVI. Benedek előtt

2023. január 04. 08:36

Egy római étterembe tért be a magyar miniszterelnök és felesége.

2023. január 04. 08:36
null

Orbán Viktor és felesége is Rómában járt, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek előtt. A La Repubblica cikke szerint a magyar miniszterelnök és felesége azután tértek be az olasz fővároshoz tartozó Ostia negyed La Bussola nevű éttermébe, hogy

lerótták kegyeletüket XVI. Benedek emeritus pápa ravatalánál.

A miniszterelnökről egy rövid videó is készült, amelyen látható, hogy Orbán olaszul megköszöni az ételt az étterem munkatársának.

A  rövid videó mellett az étterem Instagramjára kikerült egy képekből álló poszt is:

 

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2023. január 05. 09:14
"míg Lévai Anikó polipsalátából, articsókás moscardiniből (ez szintén egy polipfaj) és halpástétomból álló menüt evett." Nem csoda, hiszen közismerten vonzódik a gerinctelenekhez!
Lajoss
2023. január 05. 07:43
Homár,polip,articsóka..egy átlagos felcsúti menü..:)
skin777
2023. január 05. 02:53
Ekkora hasat bazdmeg... Írja itt valamelyik droid hogy a stressztől, ja persze. A mértéktelen zabálástól. Mekkora adag kaja tornyosul itt is előtte??
de France
2023. január 04. 18:58
Temetés után nem fényképezgettetjük magunkat egy étteremben térített asztalnál. Luxus étel, proli ízlés. Edukáció kérdése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!