Osztrák focisztár apósa a német államrendre törő puccsista sztárséf

2022. december 11. 14:19

A Real Madrid sztárja nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

2022. december 11. 14:19
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, puccsot tervezett egy szélsőséges csoport Németországban. A radikálisokra a rendőrség nagy erőkkel csapott le számos helyszínen, és a szervezet huszonöt tagját le is tartóztatták. Később kiderült ugyan, hogy a legfoglalt fegyverek aligha elégségesek egy hatalomátvételhez, mostanra több mint 50 személyt tartóztattak le, a szám pedig várhatóan tovább emelkedik majd. 

A Guardian most arról ír, hogy az őrizetbe vettek között van az a Frank Heppner is, aki Németország egyik sztárszakácsaként ismert, és aki ráadásul az osztrák labdarúgó válogatott csapatkapitányának apósa. Érthető hát, hogy az ügyre az osztrák sajtó is intenzíven figyel.

Az érintett játékost, a Real Madrid sztárját, David Alabát keresték is az újságírók, ám ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Heppner jelenleg egy osztrák luxusszálloda alkalmazásában áll, a rendfenntartók a munkahelyéről vitték el a razzia során. Feladatai közé tartozott a vádak szerint a toborzás és a fegyverbeszerzés megszervezése, de az „Új Német Hadsereg” nevű paramilitáris alakulat tagjainak étkeztetését is rá bízták. 

 

Nyitóképünkön David Alaba (balra) és Karim Benzema látható. Fotó: MTI/EPA/COMPIC/Petteri Paalasmaa 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. december 12. 12:50
...és egy malomtulajdonos kulák szeretője!
rugovics tibusz
2022. december 11. 23:46
Mondjuk ez a német kormány tényleg megérett rá, hogy megpuccsolják. Lehet hogy nem is akart rosszat az Alaba-após.
Gyzoltan
2022. december 11. 18:47
Világszerte működik a politika-csináló tömény zsidó hisztéria! -nálunk is..!
brekker
2022. december 11. 18:25
Alaba kígyót melengetett a keblén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!