Az angol válogatott hátvédjével érvelt a költségvetési vitában egy ghánai képviselő

2022. december 01. 18:33

Harry Maguire ingadozó teljesítménye az afrikai képviselő figyelmét sem kerülte el.

2022. december 01. 18:33
null

Egészen váratlanul Harry Maguire-ről, a Manchester United és az angol válogatott védőjéről kezdtek el beszélni a ghánai parlamentben – számol be a 24.hu.

Az afrikai ország gazdaságáról és 2023-as költségvetéséről szóló vita kapcsán  Isaac Adongo a következő szónoklatot mondta el, Mahamudu Bawumia elnöknek címezve szavait: 

„Harry Maguire egy hátvéd. Leszerelt mindenkit, belevetődött minden lövésbe. Egy időben a világ legjobb védőjének tűnt, a Manchester United pedig leigazolta. Ő lett a legnagyobb veszély a Manchester United védelmének közepén, a csapattársait szereli, gólpasszokat ad az ellenfélnek. Ha a rivális nem tud gólt szerezni, Maguire megoldja helyettük.

A mi országunkban van egy gazdasági Maguire, akit mindenki a legjobbnak tartott, egyetemen tart előadást. De kérdem én: miért adunk lehetőséget ennek a Maguire-nek, hogy a védelmünk gyenge pontja legyen, hogy a saját kapunkat veszélyeztesse?” – tette fel a kérdést a képviselő, miközben körülötte kacagni kezdtek.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locomotive
2022. december 02. 10:42
Ez egyébként egy viszonylag intelligens és szellemes politikai hasonlat volt, well done :-) A niga egyébként a Harwardon végzett, szóval... Az elnökük is brit egyetemre járt.
dorkoka
2022. december 01. 23:24
Jó nekik hogy van az angoloknak és a ghánaiaknak EGY Maguire-jük. Nekünk itt magyaroknak sok ezer van. Gyurcsány a szövetségi kapitányuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!