Megérkeztek az ukrán frontra Kadirov fiai – de a fegyvereik rendkívül gyanúsak (VIDEÓ)

2022. október 18. 22:12

A nagy belépőről készült felvétel több kérdést is felvet.

2022. október 18. 22:12
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt korábban, Ramzan Kadirov csecsen hadúr elküldte az ukrán frontra harcolni tinédzserkorú fiait.

Ahmat, Eli és Adam nemrégiben megérkeztek a frontra. Mindezt pedig videón is megörökítették, amely többek között felkerült a Twitterre is. A felvételen a három kamasz teljes „harci díszben” látható, azonban a felhasználók szerint a felszerelésük több kérdést is felvet.

A középen, illetve bal oldalon álló fiatal kezében első ránézésre egy-egy amerikai AR-15 különféle variánsai láthatók. Ezeket a fegyvereket az Egyesült Államokban fejlesztették. A kérdés az, hogy miért nem egy orosz gyártmányú fegyverrel fotózkodnak a gyerekek – írja a Portfolio.

Majd a portál arra is felhívja a figyelmet, hogy a középen álló fiú fegyvere valószínűleg be van tárazva. Utóbbi azért érdekes, mert a három Kadirov fiú Mariupolban állomásozik, amely orosz ellenőrzés alatt áll. Így már-már értelmetlennek tűnik, hogy éles lőszerrel töltött gépkarabéllyal járják a várost a fiatalok.

A Portfolio utóbbira is talált egy magyarázatot. Méghozzá azt, hogy lehet nem is éles lőfegyvereket tartanak a fiúk a kezükben, hanem airsoft replikákat, amelyekhez lehet olyan tárakat kapni, amelyeket ha megtöltenek műanyag lőszerrel, úgy festhet, mintha valóban be lenne „tárazva”.

A csecsen hadúr gyermekeiről készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varjú666
2022. október 20. 08:15
Na, megérkeztek a muszlim getzik! Ukránok, vigyázzatok a kecskéitek szüzességére! :-D
fraktoaster
2022. október 19. 12:40
Ez csak marketing. "Látod küldöm én is a fiaimat, ezért jelentkezz te is katonának!" Régen Sam bácsi, plakátok, fehér tollak. Ma twitter videók...
Halder
2022. október 19. 10:01
Ez kb olyan, mint mikor a magyar katonák harcoltak az országunkat megszálló, felkeléseinket leverő Habsburg birodalomért Európa más harcterein, az 1867-es kiegyezés előtt. A megszállókért. DE ! akkor ez kötelező volt.
Jason Bourne
2022. október 19. 08:41
A baloldali gyereknél az MK18-ason nyitva van a porvédő fedél és látszik a zárkeret, nem éppen airsoft puskának tűnik nekem, hanem csőre töltött igazinak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!