Elárulták az oroszok a háború célját

2022. június 13. 21:57

A Kreml szóvivője jelentette be a „különleges katonai művelet” célját.

2022. június 13. 21:57
null

Oroszország ukrajnai katonai műveletének fő célja

a donyecki és luhanszki népköztársaságok védelme –

idézte Dmitrij Peszkovot, a Kreml szóvivőjét hétfőn a RIA orosz állami hírügynökség.

A Reuters beszámolója szerint Peszkov arról beszélt, hogy

Donyeck és Luhanszk két szakadár, Oroszország által támogatott terület a kelet-ukrajnai Donbasz régióban. Oroszország azt állítja, azért harcol, hogy teljesen kivonja őket Kijev ellenőrzése alól.

Nyitókép: MTI/EPA pool/Jurij Kocsetkov

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. június 14. 12:14
Az a gond veletek, hogy más férfiak faszát a seggetekbe fogadjátok. Meg a szátokba. Ocsmány, gusztustalan dolgokat műveltek és még büszkék is vagytok rá bzmeg!
Gordon.
2022. június 14. 11:09
Amit "elárultak" a háború céljáról, nem volt titok eddig sem, ezt Putyin kinyilvánította a támadás első napján. Persze hazudott is, az agresszió célja ennél több volt. Ezt világosan mutatja, hogy Kijevet is támadták, azaz a kormány és az ukrán elnök megdöntése is elsődleges cél volt. Most is az, ha erre esély adódik. A donbassz annektálása egy minimális cél jelenleg. De hazudnak a" felszabadításban" is. Ha ez lenne a motívum, nem lenne magyarázható a lakosság (aminek orosz részét állítólag fel akarják szabadítani) válogatás nélküli pusztítása, a lakásállomány és az infrastruktúra módszeres lerombolása, azaz a "felszabadítandók" életfeltételeinek megsemmisítése. Persze a felszabadítás féle szólamban senki sem hitt, legfeljebb az oroszországi lakosság hülyébbik része. Területszerzés, birodalmi visszaállítás, nyomulás, hatalmi dominancia megszerzése iránti törekvés - ez a nyilvánvaló cél. Ezt viszont elárulni sem kellett, mindenki tisztában van ezzel.
XTRO
2022. június 14. 10:37
A zongora művészről sem szabad megfeledkezni..
PUSZTÍTÓ1
2022. június 14. 10:28
+++++++++++++++++++++++++ MOSZKOVITÁKNAK, putler RAJONGÓKNAK INGYEN OROSZ RULETT DUPLA GOLYÓVAL! ++++++++++++++++++++++++ BONUS VODKA KÖRÖNKÉNT ++++++++++++++++++++++++
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!