George Clooney felesége: Egy mészárszék lett Ukrajnából

2022. április 28. 17:04

Amal Clooney emberi jogi ügyvéd egy ENSZ-gyűlésen sürgette az országokat, hogy gyűjtsenek bizonyítékokat az oroszok által elkövetett atrocitásokra Ukrajnában.

2022. április 28. 17:04
null

„Ukrajna ma egy mészárszék Európa szívében” – fogalmazott Amal Clooney emberi jogi ügyvéd, a színész George Clooney felesége szerdán New Yorkban, az ENSZ Biztonsági Tanácsának gyűlésén – írja a BBC. Amal Clooney azt mondta, folyamatosan olvassa a híreket az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban, és nem igazán tudja, hogyan is dolgozza fel azokat.

„Lehetséges, hogy gyerekek ezreit deportálják Oroszországba? Lehetséges, hogy kamaszlányokat erőszakolnak meg az utcán a családjuk és a szomszédjuk szeme láttára? Az az épület, amelyben gyerekek voltak, tényleg le lett bombázva? És a civileket Mariupolban tényleg szisztematikusan halálra éheztetik és kínozzák? Sajnos, a válasz minderre az, hogy igen” – fogalmazott Amal Clooney, és sürgette az országokat, hogy gyűjtsenek bizonyítékokat az oroszok által elkövetett atrocitásokra Ukrajnában.

Fotó: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. április 29. 20:48
Valóban mészárszék, köszönhetően nektek kedves amerikaiak.
amca
2022. április 29. 18:59
Talán inkább clúúúny,sic, faxával kéne törödni. Tartalék:: Gétzy Getzy-
csulak
2022. április 29. 15:18
Onagysaga mar csak tudja !
Spiltyu
2022. április 29. 13:35
vajon akkor is így sopánkodott amikor az US Army Irakot lőtte szarrá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!