Volt német igazságügyi miniszter: „Orbán kirabolja a népét, és ellopja az európaiak pénzét, ezt nem fogjuk tolerálni”

2022. március 10. 20:32

Katarina Barley újabb kemény kritikát fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben.

2022. március 10. 20:32
null

Ismét interjút adott Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke, Németország volt igazságügyi minisztere. Ezúttal a 24.hu-nak. Korábban beszámoltunk róla, hogy Barley úgy nyilatkozott: „Orbán ezt a csodálatos országot a személyes tulajdonává teszi, úgy tesz, mintha egy uralkodó volna. Kifacsarja az országból az utolsó eurót is magának”.

A német szociáldemokrata most sem bánt kesztyűs kézzel a magyar kormánnyal: „Én az Európai Parlamentben a homofóbtörvény bemutatása után is azt mondtam, hogy ez csapda, Orbán azt akarja, hogy megőrüljünk tőle, ő pedig azt mondhassa, hogy látják, csak ez érdekli őket, miközben ez nem igaz, ez csak egy felháborító ügy a sok közül. Igen, azt gondoljuk, hogy mindenki élhet úgy, ahogy élni szeretne, és minden normális ember azt gondolja, hogy a homoszexualitásnak semmi köze a gyerekekhez. Persze Orbán éppen azt szeretné, hogy erről beszéljünk.

Kirabolja a saját népét, ellopja a magyarok pénzét, ellopja az európaiak pénzét, és ki kell mondanunk, hogy ezt nem fogjuk tolerálni” 

hangoztatta súlyos vádjait Katarina Barley.

Fotó: FLORIAN GAERTNER / PHOTOTHEK / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2022. március 14. 00:36
"német szociáldemokrata" Magyarul egy rühes, tetves, hulladék marxista bolsi, na takarodj a jó édes anyádba!
ellenor
2022. március 11. 20:01
Csak annyit: szocdem. Bolond lukból bolond szél fú!
piscsik
2022. március 11. 16:06
Maguk meg csak építsék a bolsevik Németországot, miután szobrot állítottak a tömeggyilkos Leninnek.
monalisi
2022. március 11. 12:10
Be kell kezelni ezt a.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!